Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha BREXIT szavazásnál visszalé...

Ha BREXIT szavazásnál visszalépnének a britek az EU-ba, azzal milyen befektetés ugrana meg?

Figyelt kérdés
Spekulációs célból mibe lehet befektetni, ha egy esetleges új "BREXIT" szavazás visszavinné a briteket az EU-ba?

2018. febr. 11. 19:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Továbbra is kötöd az ebet a karóhoz, továbbra is eltéríted a kérdésemet, képtelen vagy megérteni, hogy már az elején nem voltál képes értelmezni a kérdésemet.

Itt egy cikk, gondolom van még pár ilyen.

"Bármi kisülhet még a Brexitből

Reza Moghadam, a Morgan Stanley globális tőkepiacokért felelős alelnöke a Brexit és az EU viszonyáról beszélt saját tapasztalatai alapján és kijelentette:

Bármi megtörténhet Nagy-Britanniában: akár az is, hogy EU-s megállapodás nélkül kiesik az ország az EU-ból 2019 tavaszán és az is, hogy egy második népszavazásra kerül sor, vagy a parlament szavaz majd a kérdésről és akár a folyamat leállításáról."

[link]

Óvodás szinten vagy ezzel a "miért pontoztak le" mondatoddal, ezért gondoltam, hogy röviden megkérlek ne offold szét továbbra is az eredeti kérdést, kértem menj innen. Látom neked nem igazán lehet mit mondani, mert akarnokként tovább szajkózod a hülyeségedet, bizonygatod, hogy már pedig neked van igazad.

Úgy látom most már, hogy te nem pusztán hülye vagy, hanem szándékosan toporzékolsz itt, hogy téged megsértettek.

Nem tudom miért itt trollkodsz, de hogyan lehet ne megkérni téged, hogy ne itt okoskodj?

Miért értelmezed továbbra is szándékosan félre a kérdésemet?

Azzal jössz, hogy az jogod van hülyeségeket írni. Persze, jogod az van széttrollkodni, szétoffolni mások kérdését, jogod van hisztizni, hogy miért pontozzák le az ostoba válaszaidat, jogod van kötni az ebet a karóhoz, jogod van bizonygatni a hülyeségedet.

Viszont ahhoz is jogod lenne, hogy egy másodpercre tükörbe nézz és feltedd magadnak a kérdést, miért szólsz bele olyan kérdésbe amit nem értesz, nem tudsz értelmezni?

Látom teljesen hiábavaló neked ezt mondani, és nem is szeretnék vitatkozni, mert foggal-körömmel véded a butaságodat.

2018. febr. 13. 10:54
 12/13 anonim ***** válasza:

"vagy a parlament szavaz majd a kérdésről és akár a folyamat leállításáról."

Erről beszélek. De úgy látom, itt nem én vagyok az, aki nem érti a dolgokat :-)

2018. febr. 13. 11:26
 13/13 A kérdező kommentje:

Átfogalmazom te fogyatékos a kérdést, mert kibaxott idegesítő vagy :)

Amennyiben a britek a BREXIT folyamatát megszakítják és maradnak az EU-ban, milyen befektetés mozdulna pozitívan?

Így már felfogod a kérdés lényegét?

Vagy még tovább jópofáskodsz?

2018. febr. 13. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!