Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért van a magát ingatlanmill...

Miért van a magát ingatlanmilliomosnak valló Király Norbert cége, (ha valóban az, amit én nagyon kétlek) felszámolás alatt?

Figyelt kérdés
Az youtube-on és az weboldalain úgy hirdeti magát, mintha egy sikeres ingatlan befektető lenne, és így adja el a "szemináriumait", de ha ilyen sikeres, hogy nem képes életben tartani egy vállalkozást? Előre is köszönöm a válaszokat!

2018. febr. 11. 11:33
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Lehet több lábon áll anyagilag. Vagy tényleg csak azért nyomja a sódert, mert az elő számú vállalkozása bedöglik. Bár én az összes ilyen "trénert" porhintő szélhámosnak tartom.
2018. febr. 11. 12:28
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Egy sikeres ingatlanbefeketető nem tart szemináriumokat.
2018. febr. 11. 12:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Kb ugyanaz mint a "Keresd Magad Degeszre" esete.Sikeresnek mondott vállalkozók megosztják a nagy titkot.

A valódit meg háttérben elkummantjàk. Több cég felszámolás alatt.Az újnál meg a törzstőkére sem futja ( pedig akkor még csak 500.000 volt a kft, igaz 0--ból is kihozható).

Az ilyen szeminárium tartóktól igazán sokat nem tanulsz aminek ténylegesen is hasznát veszed mert a Te piaci lehetőségeidet nem határozza meg, max kisegíted az anyagi gondjaikat és az önfényezesüket.

2018. febr. 12. 07:26
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
Gondolod, hogy egy ingatlanmilliomos egy doboz cigi áráért megtanít neked bármit is? Legfeljebb azt, amit 40 éve egy nevadai fickó tanított. Feladott egy újsághirdetést; válaszborítékkal küldött 5 dollárért elárulom, hogyan lehet meggazdagodni. Állta is a szavát. A válaszborítékban jött a levél: "Így." :-))
2018. febr. 12. 16:07
 5/5 Mark101 válasza:

Elég kis bugyuta kérdést tettél fel szerintem, valószínűleg nem ismered Király Norbit, nem voltál előadásán és nem ismered az Online Ingatlan Akadémia oktatóanyagát sem. Mivel nekem volt szerencsém személyesen is találkozni vele, leírom a véleményem:

1. Szerintem nem nagyon tudnál olyan sikeres vállalkozót mutatni, akinek ne lenne becsődölt cége, pl. Gattyán Györgynek is becsődölt az Adrássy úti luxus áruháza és más bebukott próbálkozásairól is tudok, akkor szerinted ő is csak szemfényvesztő? A sikeres embereknek a legritkább esetben van csak egy cégük és sokaknak külföldi érdekeltségeik is vannak, ez Norbinál is elmondható.

2. "Egy sikeres ingatlanbefektető nem tart szemináriumokat" válaszra reagálva, akkor szerinted a sikertelen ingatlanbefektetőknek kellene tartani? Ezek szerint Wolf Gábor is egy sikertelen marketinges, mert szemináriumokat tart?

3. Aki már volt Norbi valamelyik élő képzésén (sajnos mostanában nagyon ritkán vállal szereplést) vagy megvásárolta az Online Ingatlan Akadémia videószemináriumát, az tudja, hogy minden ingatlanbefektetési esettanulmányát fotókkal vagy videókkal illusztrál, ezt nem lehet meghamisítani. Másrészt több tanítványa előadását is hallottam, akik nagyon sikeresek lettek neki köszönhetően, egyébként én magam is sikeresen alkalmazom a tőle tanult üzleti elveket.

4. Szerintem az kér magas összegeket egy szemináriumért, aki abből akar megélni, akinek ez a fő bevételi forrása. Király Norbi tanfolyamai valóban relatív olcsók, de ennek elsősorban azaz oka, hogy neki nem ez a fő bevételi forrása, ő elsősorban az ingatlanos és egyéb befektetési vállalkozásaiból él.

2018. dec. 15. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!