Van-e olyan, aki már pénzt tudott kivenni a twmoney. Club-ból?
Azt írják, hogy ingyenes, és azonnal ki lehet venni a pénzt, óránként 100$-t meg lehet keresni, csak négyjegyű kódokat kell beírogatni, és már számolja is a pénzt.
Én kipróbáltam, mikor ki akartam venni a pénzt, akkor írta ki, hogy min. 150$ után lehet pénzt kivenni. Megcsináltam a 150-et, beírtam a bankkártyaszámot, utána írta ki, hogy legalább 40 referált kell, ha nem tudok annyit összeszedni, akkor vásárolhatok 10$-ért referáltakat (bitcoin-ban fizetve), és csak utána fizetnek. De ki tud úgy referáltakat vinni, hogy még nem fizettek neki? Magyarul előbb fizess, utána talán kifizetik.
Most olvastam valamelyik külföldi oldalon, hogy ha valaki megpróbál bankkártyára vagy hitelkártyára pénzt kikérni valamelyik ...money.club oldalról, akkor feltörik a kártyát, és pénzt lopnak le róla.
Szerintem tőlünk még azért nem tudtak pénzt ellopni a kártyáról, mert nem hitelkártya volt, csak sima bankkártya, és túl kicsi összeg volt rajta. A bankban azt mondták, hogy érdemes ebben az esetben inkább letiltatni a kártyát és újat igényelni (a mi bankunkban ezt ingyenes megcsinálták).
Pont erről beszéltem a 3-as hozzászólásomban.
Istenem, hogy milyen hiszékenyek az emberek... :-( Legalább egy másodpercre elgondolkodhattál volna, hogy vajon miért fizetnének azért, hogy kódokat írsz be?
Ha a kódot és a lejárati időt nem adtad meg, akkor nincs gond - akkor nem tudnak vele mit kezdeni.
Letiltani sem szükséges ez esetben a kártyát.
Az is egy trükk a részükről, hogy rengeteg különböző domain néven szerepelnek, és mindig újabb neveket adnak hozzá, de mindegyiken ugyanaz a tartalom jelenik meg. cemoney.club, ccmoney.club, cpmoney.club, tqmoney.club, tvmoney.club, twmoney.club, awemoney.club, heymoney.club, mesmoney.club, kabmoney.club, themoney.club, addmoney.club, stb.
Ezen az oldalon többszáz domin név van felsorolva, amin mind ugyanaz az oldal jön be ugyanazzal a tartalommal:
Biztos, hogy így is feltörik a kártyákat, mert az összes többi kifizetési opciónál valami szándékos hibát raktak bele. A bankszámlaszámnál kevesebb számjegyet lehet beírni, a PayPal-nál nem kattintható a gomb, stb.
Sajnos azt a háromjegyű kódot és a lejárati időt egy kódfeltörő programmal nagyon könnyen fel lehet törni.
Mikor felhívtuk a bankot, mondtuk, hogy "csak" a 16 jegyű azonosító számot és a nevet adtuk meg. Erre azt mondta az ügyintéző hölgy, hogy akkor már csak a háromjegyű kódot és a lejárati időt kell megfejteniük, ami nem nehéz feladat, ezért jobb ha letiltatjuk a kártyát.
Nem véletlen, hogy ha valahol jelszót adunk meg, akkor mindig figyelmeztetnek, hogy tartalmazzon kis- és nagybetűket, számokat, írásjeleket, és legalább 6-8 számjegyből álljon. Így azért a hackereknek nehezebb dolguk van.
Azt nem értem, hogy a bankkártyákat miért nem csinálják meg biztonságosabbra. Pl. hosszabb titkos kód, ami nem csak számjegyekből áll.
a bankkártya biztonságos,
aki megadja a kártya adatait mindenféle
felszólításra, na Ő NEM biztonságos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!