Van-e olyan, aki már pénzt tudott kivenni a twmoney. Club-ból?
Azt írják, hogy ingyenes, és azonnal ki lehet venni a pénzt, óránként 100$-t meg lehet keresni, csak négyjegyű kódokat kell beírogatni, és már számolja is a pénzt.
Én kipróbáltam, mikor ki akartam venni a pénzt, akkor írta ki, hogy min. 150$ után lehet pénzt kivenni. Megcsináltam a 150-et, beírtam a bankkártyaszámot, utána írta ki, hogy legalább 40 referált kell, ha nem tudok annyit összeszedni, akkor vásárolhatok 10$-ért referáltakat (bitcoin-ban fizetve), és csak utána fizetnek. De ki tud úgy referáltakat vinni, hogy még nem fizettek neki? Magyarul előbb fizess, utána talán kifizetik.
"beírtam a bankkártyaszámot,"
Megadtad a bankkártyád adatait?
Vagy a bankszámlaszámodat?
mert a kettő nem ugyanaz.
Ha csak a bankszámla számodat adtad meg, akkor nincs baj, de ha a bankkártya adataidat adtad meg és mégsem fizettek ki, akkor akár fel is használhatják a kártyád adatait, s ezáltal a bankszámládon lévő pénzt is lenyúlhatják.
Nos, ezt írtad:
"mikor ki akartam venni a pénzt, akkor írta ki, hogy min. 150$ után lehet pénzt kivenni. Megcsináltam a 150-et, beírtam a bankkártyaszámot, utána írta ki, hogy legalább 40 referált kell, ha nem tudok annyit összeszedni, akkor vásárolhatok 10$-ért referáltakat (bitcoin-ban fizetve), és csak utána fizetnek"
Nekiálltál számolni? Szerintem nem... :-)
Megcsináltál 150 dollárt, de csak akkor fizetnek ki, ha viszel 40 referáltat: 10 dollár/fő
Az ugyebár 40x10= 400 dollár.
Tehát ha fizetsz 400 dollárt, akkor kivehetsz 150-et :D Mondhatom, "jó" üzlet! :D :D
Ezek után abszolút nem értem, hogy miért érdekes, kifizettek-e valakit? (6-os vagyok)
Hiszen ha veszel 400-ért referáltakat és kifizetik a 150-et, akkor meg leszel nyugodva, hogy fizetnek? :-)
jó, hát nyilván ez azoknak való, akik a hülyék között is hülyébbek :D a csak hülye az nekiáll az erre kitalált fb-os csoportokban rágni az emberek fülét, hogy "kihagyhatatlan lehetőség, csak regisztrálni kell és jön a pénz" :D
esküszöm tényleg ilyesmivel érdemes foglalkozni, mert úgyis lesznek, akiknek ennyi esze van és még fizet is, hogy pénzt kapjon XD
Hát akkor miért nem vettél? Tuti üzlet :D
Nehogy komolyan vedd ezt, amit írtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!