Először rendeltem eBay-ről és volna pár kérdésem?
A forintban értendő ár az aktuális árfolyam miatt változhat, nekem is volt már hogy a kiírtnál kicsivel drágább volt a fizetésnél de úgy is jártam már hogy olcsóbb lett.
Ezt a tranzakciósat eddig nem figyeltem, pont ma rendeltem egy terméket és megnéztem. A tranzakcióknál nekem sincs még kint de a zárolt összegek között ott van.
Érdemes mindig mindenhol az eredeti pénznemben hagyni az összeget, és akkor a saját bankod átváltási rátája szerint megy a fizetés. Maguk az oldalak általában sokkal rosszabb árfolyammal számolnak neked.
A bank azért nem írt még semmit, mert nem a fizetés napján érvényes árfolyam számít, hanem az a nap, amikor lekönyvelték.
közben kaptam egy üzenetet az eladótól ilyenkor illek neki visszaírni valamit?
"Thank you for your purchase, friend.
We have shipped the parcel out, please no worry.
And when you receive the parcel, if the parcel has any problems, please inform us at the first time, we will solve the problems for you.
Have a nice day!"
még az lenne a kérdés hogy a szállítás hogy lesz? ha épp nem tartózkodom otthon mikor kiszállítják hagynak róla egy értesítőt hogy a postán átvehetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!