Ebay-en rendeltem (többi lent) lesz rajta vám?
Figyelt kérdés
Rendeltem Londonból Supreme pólót 10.000 Ft volt+4000 a szállítás.Lesz rajta vám vagy valami adó vagy nem?(paypallal már kifizettem) és ha valaki tudja mennyi idő mire ide ér.És még Hong Kong-ból rendeltem egy supreme és egy thrasher pólót az egyik 5000 a masik 7000 és asszem 500 volt mindkettőnél a szállítás.Ezeken lesz vám vagy valami?És mennyi idő mire innen jön meg?A VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!2017. aug. 23. 14:08
2/5 anonim válasza:
London pillanatnyilag az unió tagja. Elvileg nincs vám.
Kínából a postától függ, nekiugranak-e (még ha rajta van a csomagon, hogy mi van benne és mennyirért se szokta érdekelni őket) és Neked kell nyilatkoznod. A szállítás nemszámít, csak a termék értéke az meg vámhatár alatt van.
3/5 A kérdező kommentje:
És hogyan kell majd fizetni a vámot?Majd hívnak vagy mi?
2017. aug. 23. 14:44
5/5 anonim válasza:
De, a postaköltség is beleszámít, le van írva a posta honlapján.
A Hong Kongból rendelt cuccodból a 7000-es éri el a vámhatárt, viszont ennél az összegnél ÁFA-t kell fizetned, ha fennakad a vámon. Ha így lesz, levelet fogsz róla kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!