DHL És vámkezelés? Hogyan megy a vámkezelés? V/alaki tu dna neke m segíteni? Rendeltem egy csomagot, és nem tudom mit kell rjak, mert más ár van rajta mint amit fizettem, így nem tudok átutalási bizonylatot adni!
szóval ma kaptam tőlük egy kedves kis levelet, hogyy :
A csomag vámteher fizetés mellett vámkezelhető, amit a futárnál készpénzben illetve bankártyával lehet rendezni. Kérjük, a mellékelt nyilatkozatot a küldemény átvételekor, minden rovatot kitöltve, aláírva adja át a futárunknak.
Kérjük Szíveskedjen elküldeni a devizautalási-, vagy PayPal igazolást a vamkontakt.hu@dhl.com e-mail címre, valamint kérjük, hogy az alább felsorolt információkat adja meg a részünkre a vámkezeléshez:
pontos magyar árumegnevezés
címzett bejelentett lakcíme
a feladó pontos neve, címe, mivel a számla nem tartalmazza azt
az áru értékén felül a fuvardíjat fizette e, ha igen, mennyit?
tehát a csomag 0.5 kg és 28 USD van az általuk küldött számla másolatára írva, és a neve is más mint ami. most ilyenkor mit írjhak? KÉRLEK segítsetek, mert erre nagyon ráfaraghatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!