Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jófogás gyanús eladó?

Jófogás gyanús eladó?

Figyelt kérdés

A napokban belefutottam egy felettébb gyanús eladóba. A terméket (cca. 8e ft) csak és kizárólag előre utalással lett volna hajlandó postázni, pedig bárhol átvettem volna. Utánvét sem volt megfelelő neki, a személyes átvételt azzal utasította el, hogy "elfoglalt vagyok". Megírtam neki, hogy oké, odamegyek szívesen a postához is ahol feladná és kp-val fizetek. Ez sem tetszett neki, nem is reagált rá. Rakerdeztem mi a gáz a termékkel hogy ennyire nem akarja fizetség előtt megmutatni, erre annyi írt, a termékkel semmi gond.

Egyébként baromi sok dolgot hirdet, i-phone, ruhák, 50 ezres teli profi sminkbőrönd, bútorok.....gyanús, na. És iszonyú szűkszavú, amikor megirtam a szándekom hogy érdekel a termék, megvan-e még, stb. csak annyit írt vissza hogy megvan, mikorra várhatja a pénzt? (ezekkel a szavakkal)

Tapasztaltatok ilyet? Nem gyanús? Ti jelentenétek?

2018. febr. 5. 14:09
1 2
 11/12 anc ***** válasza:
Abszolút gyanús, nem szabad ilyenektől vásárolni. Én pont emiatt Vaterázom inkább, ott nincsenek ilyen mismásolások, mindenkinek nyilvános az értékelése.
2018. febr. 20. 12:23
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi neked is a véleményt, egyetértek!
2018. febr. 22. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!