Ladás kérdése:
Üdv! Kocsit vásároltam a visszapillantó tükör sérült volt, az adásvételi szerződés megjegyzésébe jegyeztük, hogy az eladó pótolja a tükröt, de határidőt nem írtunk. Ez több mint 4 hónapja tükör nuku. Van esetleg egy általános teljesítési határidő?
Figyelt kérdés
2018. jan. 17. 21:56
1/7 Zoli780806 válasza:
Beszélj vele, ha pedig nem jutsz előrébb, akkor fogd fel tanulópénznek.
2/7 anonim válasza:
fenyegesd meg ha nem segít akkor bukó. De 4 hónapja törött tükörrel jérsz?
3/7 A kérdező kommentje:
Korrektnek tűnt az eladó, hát nem jött be a megérzés... A tükör búrája törött.
Gondoltam beijesztem kicsit, hogy vagy kifizeti, vagy találkozunk a bíróságon
2018. jan. 17. 22:55
4/7 anonim válasza:
Legalább a bírónak is lesz egy jó napja! :-)
Viccet félretéve, ezzel nem jutsz el odáig!
Ha gondolod, küldök neked 200ft-ot.
te ilyen fillérb..... vagy?!
5/7 anonim válasza:
Képes vagy negyedik hónapja törött tükörrel járni csakazért mert az eladó tróger és nem tartotta be amiben megegyzetek? Komolyan, hogy lehetsz spúr. Az ilyen minek vesz autót nem értem. Már
6/7 A kérdező kommentje:
Egy VW beetle - ről van szó, a barátnőmnek vettem, és egy beetle tükör 80000, szóval nem akarok elmenni mellette
2018. jan. 18. 09:29
7/7 anonim válasza:
Miért nem vontátok le az árából a javítás költségét?
Így már csak futhatsz a pénzed után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!