21/38 anonim válasza:
Jelen pillanatba 10ezer euro, saját keresetből és albérletbe lakom 29/N
22/38 anonim válasza:
Lekötve 1 millió, ez örökség volt, potenciálisan azonnal elérhető 80.000 ft
23/38 anonim válasza:
340 ezer ft-om van! 2017 majusban tettem felre az elso forintokat. :) 29f es alberletben lakom Bp-en!
24/38 anonim válasza:
Jelenleg ~1,5millió körül, mert tavaly elköltöttem autóra.
26/F
25/38 anonim válasza:
Örökölve van 3 millió forint, és spórolt (1 éve dolgozom épp főállásban, azelőtt gyakornok voltam 1 évig) kb. 1,3 millió. Az albérlet Pesten sokat elvisz. 26/f
26/38 anonim válasza:
*Utolsó vagyok: rosszul írtam, mert nem örökölve van (élnek a szüleim), csak kaptam tőlük
27/38 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Megy a zöld kéz.4milliót spóroltam össze,de nincs saját lakásom se autóm.
24L
2018. jan. 31. 20:03
28/38 anonim válasza:
Ügyes vagy. Nembaj a lakás ráér, autó nem kell Budapestre, kuporgass még és sosem leszel bajban.
29/38 anonim válasza:
És hogy sikerült ennyit félretenned?
30/38 anonim válasza:
Szerintem kevesebbet költött, mint amit keresett. Ez a nagy titok. Mi is így csináltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!