Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tanyát örököltünk mihez...

Tanyát örököltünk mihez érdemes kezdeni vele?

Figyelt kérdés

Teljesen lepukkant állapotban van, de közel 5 hektár föld és sok épülettel megörököltük.

Érdemes gazdálkodni ?

2018. jan. 29. 10:23
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Ceglédtől 8 km-re Csemőn van.
2018. jan. 29. 11:00
 12/36 anonim ***** válasza:
86%

Köszönöm a gyors válaszod!:)

Csemő nem olyan érdekes hely, hogy ott nyaralót tartson az ember, viszont Pest m-i tanya ennyi földdel, jól eladható.

Ne költsetek rá, ne szenvedjetek vele, értékeltessétek fel és adjátok el!

Legfeljebb az árából vehetek valami jól kezelhető, helyes kis nyaralót valahol, ha van rá igényetek.

2018. jan. 29. 11:05
 13/36 anonim ***** válasza:
69%

Akkor itt nem is az a kérdés, hogy mit kezdjetek vele. Hanem, hogy hogyan egyezzetek meg a férjeddel. Úgy tűnik, mindketten teljesen mást akartok.

Férjed egyébként hogy érti az odaköltözést? Ő gazdálkodna? Ért hozzá? Meg tudnátok belőle élni? Vagy már idősebbek vagyok és a munkáját egyébként is abbahagyná és ez kvázi ilyen időskori foglalkozás lenne nyugdíjas éveire?

2018. jan. 29. 11:08
 14/36 A kérdező kommentje:

Szívesen.

Ugyanezt mondtam én is férjemnek..

eladni , és balcsin venni nyaralót.

2018. jan. 29. 11:09
 15/36 A kérdező kommentje:

Nem ért hozzá, de ő élvezi a csendet a nyugit.

És szívesen gazdálkodna. állatokat tartana stb .

Szerinte adjuk el a házunkat pesten és ott éljünk.

Adjuk fel a munkánkat és legyünk a magunk urai.

3 nap után megőrülök ott a csendtől..

2018. jan. 29. 11:12
 16/36 anonim ***** válasza:
82%

Így igaz!

Vagy a Velencei tónál. Még vonattal is 20-30 perc alatt lent vagytok. Mi is ezt tervezzük.

2018. jan. 29. 11:14
 17/36 anonim ***** válasza:
90%

15: azért ez nem ilyen egyszerű, ahogy a férjed elképzeli. Nálunk is van a családban, aki ebből él. Ők értenek is hozzá, mindig ezt csinálták. Nem egyszerű. Én alkalmazottként sokkal jobban a magam urának érzem magam. Sokkal több szabadidőm van. Ha állatokat tartotok, akkor nincs egy szabadnap sem, se hétvége, se ünnepnap, se nyaralás. Semmi. Az állatoknak nem lehet azt mondani, hogy most hosszú hétvége van, elmegyünk 3 napra pihizni :) Rokonaik is reggel, amikor kel a nap kelnek. Este ha lenyugszik fekszenek. Iszonyatosan sokat dolgoznak és fizikailag is megterhelő.

Meg azért felelőtlenség is csak úgy belevágni és erre alapozni a megélhetéseteket. Főleg úgy, hogy te egyáltalán nem is vágysz ilyen életre. Ezt csak úgy lehet csinálni, ha valaki szereti.

2018. jan. 29. 11:19
 18/36 anonim ***** válasza:
89%

A 15-ös válaszod alapján, nagy bajban vagy Kérdező!

Mondom ezt úgy, hogy családi okok miatt nekem 15 éve vidékre kellett költöznöm (falura és nem tanyára!) de azóta totál depressziós vagyok, ha nem lennék gyáva, felvágnám az ereimet. Nem tudom mennyi szavad van a házasságotokban, de ezt ne engedd!!! Borzalmas döntés lenne részedre is, de hozzáértés nélkül jó eséllyel a férjednek is, mert mindenetek el fog úszni és ott ragadtok. Onnan pedig, anyagilag lecsúszva már szinte képtelenség a visszaút. Ez nem csak egy üzleti vállalkozás, hanem teljes életmódváltás is, amit két ember csak nagy szakértelemmel, kitartással és KÖZÖS AKARATTAL tud olyan szintre fejleszteni többéves munkával, hogy meg is tudjon belőle élni.

2018. jan. 29. 11:26
 19/36 A kérdező kommentje:

18 as .

Jesszus ne butáskodj már. Öngyilkosság semmire nem megoldás !!

Van beleszólásom !

Fellángolás ez férjem részéről én azt gondlom.

És tőle határozottam, erőszakosabb vagyok ! És kitartóbb is . Ha valamit nem akarok nem teszek.

2018. jan. 29. 11:33
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Költözzön oda a férjed 2-3 hétre, kapáljon , gürizzen egész nap esőben, kánikulában, aztán majd elmegy a kedve, biztos akad bőven tennivaló a ház körül

8 óra munkát nehezen bírná ki, nem 12-14-et .

2018. jan. 30. 08:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!