A szomszéd disznót tart kedvencnek a 30 m2-es panelban! Elég nagy, láttam már. Mennyire fertőzés veszélyes ez az állapot illetve milyen hatóságot érdemes megkeresni ezzel?
Semennyire nem veszélyes, hiszen szobatisztaságra nevelhető. Nyilván nem egy 100+ kilós hízót nevel, hanem valami törpét.
Foglalkozz a saját dolgoddal.
A disznó egyébként egy tiszta állat, de persze amikor a saját szärjában tartják nyilván csak abban tud feküdni, ezért terjedt el róla hogy mocskos állat. Több ízt érez mint az embere valaha is fog. Egyébként szobatisztaságra nevelhető, és gondolom a szomszéd sem azért tartja kedvencként mert akkora nagy mocskot csinál neki a lakásban és ő azt élvezi. Semmivel se fertőzésveszélyesebb mint akármelyik más háziállat.
Törődj valóban a saját dolgoddal.
Minden előttem lévőhöz csatlakoznék, meg a törődj saját dolgoddal szöveghez is.
Sosem a disznó volt a mocskos, hanem azok az emberek, akik mocsokban tartották. A disznó nagyon kényes állat, hallottam , hogy valakinek volt egy cicája is és rápisilt a szőnyegre a disznó többé nem feküdt a szőnyegre.
Te egy rosszindulató szomszéd vagy, isten óvjon az ilyentől....
Disznót panelban 😅
Igazi bohóc lehet meg a válaszadók is 🤡🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!