Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Érdemes csak a pénz miatt...

Érdemes csak a pénz miatt elmenni kamionsofőrnek? Semmilyen más munka nem érdekel

Figyelt kérdés

19 éves srác vagyok, munkanélküli, érettségim van.

Őszinte leszek nem érdekel semmi, csak a "kockulás". Szeretek itthon ülni, gépezni, híreket nézni, youtube videósokat nézni, kamionosokat, stb.

Arra gondoltam ingyenesen letenném a jogsit állami finnanszirozással, és elmennék kamionozni.

Nagyon szeretnék 5-600 ezer forintokat keresni havonta.

Igazából leginkább a pénz motiválni.

Van aki így kezdte és bevált neki mit tudtok tanácsolni egy leendő fiatal kamionosnak, leginkáb tapasztalt "rókák" válasza érdekelne ill külső szemlélődő is mit gondoltok erről a melorol.

2018. jan. 21. 11:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Volt nemzetközi kamionos párom 6-7 évvel ezelőtt. Közel sem leányálom. Akkor megkereste a nettó 450-et, de ideje sem volt azon gondolkodni, hogy mire költse. 2-3 napokat volt itthon, max egy hetet, aztán 2-3 hétig megint nem láttam. Szerintem ez nem normális életforma. Nemtud rendesen tisztálkodni, megy amennyit csak lehet, konzerveken él, parkolókban alszik, nincs kihez szólnia olykor napokig, hetekig. Szerintem ezért igazán nem volt sok ez a pénz és nem is gondolom hogy megérné. Avagy túl szép, hogy igaz legyen...
2018. jan. 21. 14:14
 12/20 anonim ***** válasza:
33%

gondolom pesti vagy, hogy 200ks indulo fizetesrol beszelsz :D ahol en lakok a 100 ezret se adjak meg, de meg csak munka sincs (ami nem segedmunkas).

En is kamionozok, de csak mert mindig is ki akartam probalni, de sokszor elegem lesz felmondok es honapokig otthon vagyok es kockulok meg videozok egesz nap :D De teny hogy ha nem kamionoznek akkor rohadt sok mindenem nem lenne meg, vagy csak +10 ev mulva.

En is azt mondom hogy probald ki, nyomd pl fel evig addigra osszeraksz szep penzt aztan ha nem tetszik mondj fel es keress mast vagy kockulj otthon :D Mindenki elje ugy az eletet ahogy o akarja, en nem vetem meg a munkakeruloket, ez mar nem a komcsi rendszer haha csak sok irigy gyoker van itt aki arra veri a mellet hogy van sajat haza meg kocsija, nagy kaland meh

2018. jan. 22. 09:52
 13/20 anonim ***** válasza:
73%
ja azt azert hozzatennem hogy ne a sztereotipiakbol indulj ki hogy milyen is... pl aki itt irta hogy a parja konzerveken el hat ha ilyen hulye gyoker akk megerdemli a gyomorrakot , erdekes en minden mas nap kondizok es csirkemellet meg rizset halat stb eszek minden nap. Akkor hazudok? Nem csak ezen a teren nem vagyok lusta xar mint a legtobb idiota kamionos. Ja igen, a kamionosok az egyik legnagyobb idiota allatfaj a vilagon, ha teheted keruld oket, en is azt teszem pedig en is az vagyok :D
2018. jan. 22. 09:55
 14/20 anonim ***** válasza:
52%

3-4 hétnyi csirkemellet viszel magaddal?

A kamionos csirkemell evészet aztán a testépítő/egészséges életforma netovábbja. :)

2018. jan. 22. 10:44
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

edesem ez testepito kaja... de irtam halat is :D Kamionos testepito durva mi? Interneten is csak parat lattam .

De akkor sem konzerv se semmilyen mu kaja, regen minden nap megfoztem most vettem fagyasztot es otthon megcsinalom es lefagyasztom.

2018. jan. 22. 15:34
 16/20 anonim ***** válasza:
76%
Én is láttam szinte az osszes youtube kamionost azt hittem mekkora buli feeling meg minden az egész. Hát nem egészen az, sőt nagyon nagyon szívatós. Csak a pénzért csinálom és amint megvannak a dolgaim hagyom is abba. Igaza van az előttem szóló kollégának. A kamionosok 80%-a alkoholista agy nélküli élőlény. Ha idejön hozzám egy magyar én mondom: no ungar, bulgarija!! Aztán lehet engem békén hagyni :D
2018. jan. 22. 18:42
 17/20 anonim ***** válasza:

Csinald, de ha csak a penz miatt mész, akkor sokat fogsz sírni.

Állami támogatott jogsi, már nem indul. En is regisztralva vagyok, de nem indul tanfolyam. Bár nekem buszra kell a jogsi, a kamion meg van.

Pénz se annyi, amennyit te gondolsz. 400.000-550.000 közötg van a nemzetközi, de ez általában a 3-4 hetes ciklusok. Azok akik 3-4napos túrára mennek, azok 400.000 körül keresnek....

Ezért nem is megyek sehova, mert nekem ennyi penzért nem éri meg, csak sajnos mindig van 1-2 lúzer, aki bevállalja.

2018. jan. 24. 18:53
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

en nem erzem magam luzernek, megis volt hogy 2 honapig csinaltam. Miert? Mert elveztem, elvezem... vannak xar pillanatok, ahogy mindig mindenhol. Utalom hogy amikor otthon vagyok el kell jonni, neha sirhatnekom is van mert megvisel, de ha mar itt vagyok mas a helyzet. Ugy vagyok vele hogy ha otthon vagyok akkor legyek is otthon, ne csak 1 hetre, az olyan mint a repa a szamar ele... inkabb csinalom, elvezem, hogy kesobb megtudjam teremteni azt a lehetoseget hogy tobbet ne kelljen eljonni es orokke otthon lehessek.

Lepontoztak, de tenyleg testepitoskodok, edzek, dolgozok stb... es ha az ember nem a fulkeben rohad egesz vegig es (szamara) hasznos dologgal tolti az idejet, egesz mas.

Nem mondom hogy ez elet, nem az, de mi mas valasztasa van egy mai fiatalnak akinek nincs diplomaja... mehet 60 ezerert dolgozni a mekibe. Az aztan sokkal jobb lenne, minden nap otthon aludhatsz, ugyan az a xar melo minden nap es mellette nem tudsz megvenni semmit :D

En vilagot latok akkor mar inkabb, multikulturalis osszefogast es nem csak hallasbol ( pl a romanokat akarhogy szidjak, ok lesznek az elsok akik segitenek neked a b*zi nemet meg pont lexarja hogy megdoglesz vagy nem ), es nincs 2 egyforma nap... es persze jo a penz is, ha otthon vagyok kiskiralynak erzem magam hogy megvehetek amit csak akarok mig a kortarsaim kuporgatjak a kis loxar penzuket mert nem telik nekik semmire... ez van.

2018. jan. 26. 22:10
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak a pénzért akarod csinálni, szenvedni fogsz mint a kutya. Ez egy kalandorélet, kemény munka, sok nehézség, bizonytalanság. Itt egy 12 órás munkanap rövidnek számít.

Nyári hőségben, hóban - fagyban dolgozol. Most kínlódtam a Reschen hágón, gatyáig tiszta latyak lettem, fetrengtem a hóláncokkal a kocsi alatt. Minden csontod fáj már 40 évesen.

2018. jan. 27. 07:33
 20/20 anonim válasza:

Én is kamionozni szeretnék, bár engem nem csak a pénz motivál, hanem maga az életforma is. Ha téged csak a pénz érdekel, nehéz lesz elviselni a folyamatos b*sztatást, várakozást. 5-600-t akarsz keresni akkor osztrák cégnél kell elhelyezkedni, mert az itthoni cégeknél ennyit szerintem nem fogsz keresni. Amit én tudok ott négykézben 550.000 a teteje.

A legtöbb cégnél 300körüli fizetésre számíthatsz.

2018. febr. 25. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!