Mivel lehetne pénzt keresni egy 17eves lánynak, ha nincs ideje menni dolgozni?
Figyelt kérdés
Van online munka, vagy valami? Mert kora reggel megyek és este 7 re érek haza, így mellette nem tudok menni dolgozni, de jó lenne pénzt keresni.2018. jan. 15. 17:24
2/10 anonim válasza:
Nem akarok erkölcstelen (és ennyi idősen törvénytelen) megoldást javasolni netes munkával kapcsolatban, szóval sehogy.
3/10 anonim válasza:
Ne haragudj, de 17 évesen tényleg ennyi eszed van? Gondolod, ha lenne ilyen, a szüleid meg úgy általában mindenki nem ezt csinálná?
4/10 A kérdező kommentje:
De van netes munka, egy csajtol vettem meg előző évben arcmaszkot és ő is netem dolgozik, és elég sok pénzt keres, ide oda megy kirándulgatni amit a cég áll.
És mostanában elég sokan írják kifelé, hogy lehet, meg hogy jelentkezzenek.
Ezért érdekelt, hogy van-e.
2018. jan. 15. 21:17
5/10 anonim válasza:
Akkor csináld ugyanazt, mint a csaj!
6/10 anonim válasza:
Ilyen arcmaszkos csajt kaptam én is szülinapomra a haveroktól :)
Elég lutris volt a választás, arc hiányában a teste 10/10 alapján történt, majd mikor odakerült a dolog megkértem, hogy a maszkot inkább vegye vissza, arcra max. 3/10 volt.
Barátnődnél mennyi egy maszk ára? Ő már ugye betöltötte a 18-at???
7/10 A kérdező kommentje:
Persze, mar rég elmúlt 18.
Nekem iszapos arc maszkok van, semmit sem használt, és már nem is jó mivel nemrég felmentem az rcokra és full piros lett, bepanthen + vitte le másnapra csak.
2018. jan. 15. 22:28
8/10 A kérdező kommentje:
Csak egy ismerős, és 8-9ezer körül vettem... De nagyon megbántam... Zöld a tubusa, és iszapos maszk.
2018. jan. 15. 22:30
9/10 anonim válasza:
pont szerencséd van. azok a munkák, amiknél ilyen feltételekkel lehet pénzt keresni, pont éjszakai munkák...:D
10/10 A kérdező kommentje:
Huh de vicces vagy! Talán te csinálod azt, én nem fogom😘
2018. jan. 26. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!