Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bet365-ről hogyan szedjem ki...

Bet365-ről hogyan szedjem ki a pénzem?

Figyelt kérdés

Pár hete regisztráltam Bet365-re, azóta a kezdeti összegből, ami 4.000Ft volt, lett 10.000Ft.

Neteller segítségével fizettem be a pénzt.

Egy bökkenő van, csak 17 éves vagyok, felelőtlen voltam. Netellerre ki tudom szedni a pénzt, de ott még várnom kell, hogy hitelesítsék a kivételhez a micro deposit segítségével a bankszámlát.

Mit lenne érdemes csinálnom, arra van mód, hogy zárolják a fiókomat, és ha betöltöm a 18-at, akkor kiszedhessem a pénzem?

Büntetést nem szabnak ki, ugye?

Az a legvalószínűbb, hogy ha befizetek 1500Ft-ot bankkártyáról, hogy tudjak arra kikérni pénzt, akkor észreveszik és zárolják? Vagy akkor elveszik az összes pénzem és meg is büntetnek?

Kérlek segítsetek!

Az nem segít, hogy a fejemhez vágjátok, hogy felelőtlenség volt, ezt én is tudom.

2018. jan. 14. 21:43
 1/6 anonim válasza:
Szerintem várd meg még betöltöd a 18-at és utánna próbáld kikérni.
2018. jan. 14. 21:51
 2/6 A kérdező kommentje:

Rendben, erre én is gondoltam.

Viszont akkor nem vádolhatnak meg azért, mert amikor regisztráltam, nem helyes adatokat adtam meg(2000 helyett 1999)?

Kisebb lesz az esélye, hogy lebukok vele, az igaz.

Viszont most csak netellerre engedi kikérni, akkor is be kell fizetnem majd 1500-at, hogy engedje bankkártyára, vagy majd akkor lesz hitelesítve a neteller.

2018. jan. 14. 22:02
 3/6 anonim válasza:
Az sem biztos, hogy kérnek valamit. Ha kérnek személyi másolatot fennakadhatsz azzal, hogy helytelen születési dátumot adtál meg.
2018. jan. 14. 22:18
 4/6 anonim válasza:
De még mindig több esélyed van mintha most próbálnád kikérni.
2018. jan. 14. 22:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, a születési dátumon problémázhatnak, na mindegy, majd akkor kiveszem.
2018. jan. 15. 05:46
 6/6 sztomi01 válasza:

Sziasztok!

Én is 17éves vagyok. Ugyan ez a helyzetem, én is felelőtlen voltam. A saját VISA bank kártyával regisztráltam, amin 17-éves vagyok.

A profilomban 2000-ben születtem, de én 2001-es vagyok.

Az a lényeg hogy megbüntethetnek ha rájönnek hogy 17-vagyok?

Ha igen, ez esetben a pénz kivétele lényegtelen, túlélem ha meg kell válnom tőle.

2018. márc. 18. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!