Madara89 kérdése:
Hogyan szedjem la a pénzem hogy a lehető legjobban járjak?
Figyelt kérdés
Ausztriában az ersténél tartok egy nagyobb összeget de tanácstalan vagyok hogy miként érné meg levenni ezt az összeget.Mivel nem beszélek csak alapfokon elég nehézkes nekem a bankban,és mivel mást meg nem ismerek itt kint remélem valaki itt tud némi információval szolgálni hogy a lehető legjobban járjak.Fogalmam sincs hogy itt hogyan müködnek a dolgok ezzel kapcsolatban és milyen jutalékokat számolnak estleg fel nekem ha bankártyával akarom leszedni automata gondolom itt is limitált vagy jobban járnék ha bemennék a bankba és a pénztárnál szedném le mit számolnak fel ilyenkor? előre is köszönöm a válaszokat.U.I: kérem csak azok irjanak akik biztosak abban amit leirnak.2015. szept. 11. 22:31
1/3 anonim válasza:
ha forintba is at akarod valtani es online tudsz utalni akkor transferwise.com vagy currencyfair.com
2/3 anonim válasza:
de akkor kell magyarorszagi bankszamla is hozza
3/3 anonim válasza:
nekem is kulfoldon van a penzem es a nemzetkozi banki utalas SEPA 0 eur koltsegbe kerul. csak itt magyarorszagon lopjak meg az embereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!