Angliában szeretnék bankkártyát, számlát amire utalhatják a fizumat. Mit ajánlotok, melyik bankkal járok legjobban?
Olyan bank kéne, aminél viszonylag kevés hiszti van az ügyfélszolgálaton, nem veszik le a fizetésem felét a számla fenntartásáért és viszonylag jó kondíciókkal tudok pénzt kivenni, fizetni vele.
Ja és dombor nyomott kártya.
Ez hülyeség. Nem dombornyomásos kártyával is tudsz utalni. Egyébként meg olyat fogsz kapni.
A lényeg hogy tud igazolni a lakcímedet, ez a türkös része mert ezt pl egy nevedre szóló számlával tudod igazolni, na olyanod nincsen gondolom. Esetleg landlord adhat igazolást kérdés melyik bank fogadja el.
Én a Halifaxnál vagyok és nekem eddig bevált.
Én a Barclays-nál vagyok. Egyébként teljesen mindegy, hogy Barclays, Santander, HSBC, Lloyds Halifax, Natwest, stb...
Én azért szeretem a Barclays-t, mert mindenhol van épulete, míg férjemnek fél óra út a legkozelebbi Halifax-ig. Egyébként késobb ha szukségét érzed, nyithatsz már bankoknál is számlát.
Nekem basic account-om van. Ingyenes a számlavezetés és még nem volt vele semmi baj. Tudok vele kézpénzt felvenni, kézpénzt befizetni, utalni, utalást fogadni, neten vásárolni ruhát, repjegyet, akármit.
Sziasztok!
Megkaptam ma a Hsbc bankartyam angliaban, nem voltak kapkodo idegbetegek 5het volt.
Kerdesem, hogy miert csak kartyat, itt nem ugy mukodik, hogy jon egy level a banktol az adatokkal, aztan a kari, es azutan a pin a karihoz? Valaki irja meg, az itteni Hsbc rendszert koszi :)
Sajat kerdesemre a valasz, a kartyan vannak az adatok!
A short code es a bankszamlaszam is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!