Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Visszaadjak a penzem? Tegnap...

Visszaadjak a penzem? Tegnap vasaroltam egy gordulo talpu cipot, de nem birok benne menni.

Figyelt kérdés
Topshop boltban vettem,blokk megvan, eredeti csomagolasban,csak felprobaltam.3 napon belul visszaveszik,jol tudom?
2018. jan. 11. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha a terméknek nincs gyári hibája, akkor nem kötelezi semmi a boltot arra, hogy visszavegye. De amúgy által nem szoktak szórakázni. Ha tényleg nincs baja, akkor általában levásárolhatod.

Internetes vásárlásoknál 14 elállási ideje van a vásárlónak.

2018. jan. 11. 18:32
 2/6 anonim ***** válasza:
32%

Azért nem tudsz benne menni, mert meg kell szokni, másfajta járástechnikát igényel - pont ez benne a lényeg!

Amikor megvetted, nem mondták ezt el egyébként?

Nem valószínű, hogy ilyen indokkal visszaveszik, ráadásul lábbeli, amit használtál, már csak egészségyügyi okok miatt sem vehetnék vissza.

2018. jan. 11. 18:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Felprobaltam ,a szonyegen mentem benne csak.Dehogynem veszik vissza,cipot? Miert ne? Nem bugyi,v melltarto.
2018. jan. 11. 19:24
 4/6 anonim ***** válasza:
63%
Mert nem kötelesek visszavenni, max levásárolhatod.
2018. jan. 11. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Próbáld meg ezt a 3 napos visszavételi dolgot, ha nem mennek bele hívasd oda a boltvezetőt erre meg fognak ijedni és visszaveszik vagy kártíát adnak és le tudod vásárolni
2018. jan. 11. 20:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Visszamentem, és minden akadékoskodás nélkül visszaadták a pénzem...:)
2018. jan. 12. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!