Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vásároltam vaterán egy terméke...

Mándity Gábor kérdése:

Vásároltam vaterán egy terméket személyes átvétellel "a" profilon. "a" profil email címét ellopták. Csináltam "b" profilt, másik email címmel ( (? ) )

Figyelt kérdés
Hogyan tudom megmondani az eladónak "b" profillal, hogy ne "a" profil email címére, hanem "b" profil email címére küldje elérhetőségét? "a" profilhoz nem férek hozzá?

2017. dec. 24. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Vedd fel a Vaterával a kapcsolatot!
2017. dec. 24. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

Mindenképpen vedd fel a Vaterával a kapcsolatot, mert akár ki is tilthatnak a keverés-kavarás miatt.

Elvileg minden embernek csak 1 felhasználói fiókja lehet.(vannak kivételek, de ahhoz a Vatera tudta, engedélye kell) Azt viszont nem értem, miért írod: ""a" profilhoz nem férek hozzá?"

Attól, hogy az email címed más, attól még a Vaterás felhasználói fiókodba be tudsz lépni a felhasználónévvel és a jelszóval, s akár a személyes adatoknál (Fiókom) át tudod állítani/írni az email címedet.

Márpedig, ha az "a" profilodba be tudsz lépni, akkor az eladó elérhetőségeit is le tudod hívni, s emg tudod írni neki a másik email címet.

De mondom, mindenképp inkább írj előbb a Vaterának, mert akár örökre le is tilthatnak, ha túlságosan keversz-kavarsz.

2017. dec. 25. 07:37
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
És még annyit: nem véletlen, hogy ennyire szigorúak a felhasználói fiókkal kapcsolatban, mert régen volt, hogy megcsinálta néhány eladó, hogy nyitottak egy fiókot, becsaptak jó pár embert, aztán mikor sok negatívot kaptak, nyitottak másik felhasználói fiókot, s "tiszta lappal" kezdték elölről (lásd itt Balázs fiú hányszor regisztrált már). Nos, ennek kiszűrése miatt veszik nagyon szigorúan: egy ember, 1 felhasználói fiók.
2017. dec. 25. 07:40
 4/6 anonim ***** válasza:
47%

Balázska gyakoris admin, nem rúgták még ki soha, meg életben tartja, pörgeti az oldalt, sokan csak miatta járnak fel és mindig minden kérdésére oldalakat írnak...

Nos ezek a trollok tartják életben Balázskát!

2017. dec. 25. 08:18
 5/6 A kérdező kommentje:
"a" profilhoz jelenleg nem férek hozza, mert nem tudom a jelszavát, a gép régebbről jegyezte meg, amikor még nem lopták el az email címet. Mindenképp felkeresem a vaterásokat, hogy mi a teendő. Köszönöm a segítségnyújtást!
2017. dec. 25. 09:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Megoldódott a probléma. Problem solved. :)
2017. dec. 25. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!