Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Úgy értettem, hogy egy egész...

Úgy értettem, hogy egy egész galaxis birtokosa volt Sheev Palpatine, jó eljátszani gondolattal, ti mit tennétek ekkora vagyonnal?

Figyelt kérdés
2018. jan. 5. 05:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Ember mėg csak a holdon járt. Szerinted ni a bánatot kezdene egy átlag magyar a galaxissal? Vagy akár a naprendszerrel? De ok, mond azt hogy a föld a tiėd. Lennėnek páran ellened. Vagy az ország? Vedd el... Nem fog menni. Vagy a megye, esetleg a falu? Hehe. Az se. Mondd otthon hogy kusska mindenki mostantól tied a ház. Kapsz egy pofont azt mehetsz suliba. Ennyi.

Gondolkozz. De legyen. Neked ajándėkozom a tulajdonomban lėvő Andromėda galaxis bármely csillagrendszerėt. Ingyen. Kezdj vele valamit.

2018. jan. 5. 05:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Pl. láttátok a Jupiter felemelkedését c. filmet, hasonló a témája annak is, egész égi birodalma van egy takarító lánynak.....
2018. jan. 5. 09:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Ugye tudod hogy az egy film? A látottak java rėsze speciális effek?
2018. jan. 5. 09:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát aki Magyarországon pl, 5.000.000.000 milliárd forintot nyert, szerintem az is "speciális effekt" mert az egyszerű embernek felfoghatatlan, "nem igaz", de a gondolattal el lehet játszani....
2018. jan. 5. 09:34
 5/6 anonim válasza:
Hogyan lehet 5.000.000.000 milliárd forintot nyerni?
2018. jan. 5. 10:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Tehát a kérdésed lényege, hogy egy fogyatékos barom vagy, aki szerint az említett film egy dokumentumfilm és szerinted az a valóság :)
2018. jan. 5. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!