Tarlós Palpatine-ra hasonlít jobban, vagy Orbánra szőkében?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 20:19
1/8 anonim válasza:
Szerintem pont úgy néz ki, mint Holle anyó.
3/8 anonim válasza:
Nem tudom, mi bajotok van Tarlóssal, és ugyan nem rá szavaztam októberben, most szemrebbenés nélkül megtenném. Nagyot csalódtam benne pozitívan. Ugyan nagy beruházások még nem történtek, pénzügyi okokból, de a kisebb intézkedések alapján is azt látom, jó irányba halad a város. Elég átsétálni a nyugati aluljárón, ég és föld a különbség az egy évvel ezelőtti állapotokhoz képest. A Boráros téren hetente jönnek szivattyúval kitakarítani a villamossíneket, évek óta kidőlt korlátokat pótoltak, több a rendőr az utcán. A belvárosban egy öröm sétálni, élettel teli lett a város, bár természetesen ez utóbbi nem csak neki köszönhető.
4/8 A kérdező kommentje:
Ő mostmár Palpatine, nem Tarlós!
2011. ápr. 1. 22:32
5/8 anonim válasza:
Tarlós inkább Ratzinger pápára hasonlít !
6/8 anonim válasza:
22:21
Tarlóst kötelező utálni, mivel fideszes.
Demszky viszont nem volt fideszes, ezért őt szeretni kellett, noha 20 éves uralkodása alatt nem hogy alig fejlődött Budapest, de még cserébe jól el is adósodott.
Tarlós viszont akármit csinál, ő mindig hülye marad, mert fideszes, ami megbocsáthatatlan bűn a gyk álomvilágában.
7/8 anonim válasza:
Ő is csak politikus (tök mindegy, milyen párt tagja), szóval leginkább egy vödör sz@rra hasonlít... az egyetlen különbség talán a vödör :P
8/8 anonim válasza:
Hát igen, ez a helyzet.
Mint azt a mellékelt ábrák mutatják, a Fideszes jelző igen is óhatatlanul a gyűlölet érzésével jár. Talán nem is véletlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!