2017 Van esély rá, hogy ezen a héten kihozzák a csomagot?
Ma délelőtt 10 óra körül rendeltem meg egy könyvet a konyvesboltom.hu oldalról utánvétellel. Nem rendeltem még internetről könyvet ünnepek idején ezért nem tudom, van esély rá, hogy ezen a héten kihozzák vagy ne is álmodjak róla? Tudom, hogy fölösleges kérdés mert majd megjön amikor, csak hát nagyon szeretném már elolvasni, szóval ezer bocsánat. :D
16/L
Nincs rá esély.
Tekintettel arra, hogy vettem a fáradságot és ellátogattam a könyvesboltom.hu oldalra (de csak azért, mert leírtad, hogy nem rendeltél még ünnepek idején) és ott szépen elolvastam a következőt:
" A 2017. december 22-e és 2018. január 7-e között leadott rendelések feldolgozása és teljesítése 2018. január 8-án kezdődik!"
Egyébként pedig csak elvileg ugyanolyan munkanap van, mint máskor - gyakorlatilag a fél ország ekkor veszi ki a szabadságát - 3 nap szabadsággal akár 10 napig is pihenhet.
Sőt! Én már 22-én, pénteken sem tudtam kulcsot másoltatni a környékünkön lévő kulcsosnál, mert már akkor sem volt nyitva és csak januárban lesz újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!