Egy xboxos jatekot rendeltem es az volt irva hogy "utolso darabok" akkor meg van esely hogy kihozzak? (576 rendeltem)
Figyelt kérdés
2016. szept. 13. 22:05
1/3 anonim válasza:
Van. Egyrészt lehet hogy azért van már csak pár darab belőle mert senki nem veszi és nem pótolják (tehát nem fogják előtted megvenni), másrészt talán még üzleti fogás is lehet hogy kiírják hogy csak pár darab van belőle, mert akkor gyorsan megveszi az akit érdekel, mert nem szeretne lemaradni. Akárcsak Te. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi amugy megneztem hogy hol van raktaron volt olyan resz es meg van 2 uzletben max tobb ido de azt elviselem
2016. szept. 14. 07:33
3/3 anonim válasza:
Normális készletezőrendszernél van ugyanis az a raktérkészletet frissíti automatikusan. Tehát ha van belőle 1 db és te rendelsz, akkor amikor visszaigazolják a vásárlást a webshopból a rendszer levon egyet a készletből és az utánad arra járónak már csak a "nincs készleten" lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!