OTP gépkocsinyeremény betétkönyvvel nyert már valaki itt?
Vagy esetleg ismertek valakit aki nyert vele?
Megéri pl venni 10 db 50 ezer Ft os betétkönyvet, ha az ember hamar szeretne nyerni? vagy kamu az egész?
2.: ezzel nem tűnsz okosnak, mert hülyeség, amit írtál.
Kérdező: csak szerencse kérdése. Nekem van ismerősöm, aki nyert már autót nyereménybetétkönyvvel.
" 2.: ezzel nem tűnsz okosnak, mert hülyeség, amit írtál."
Nem hülyeség. Átlagosan 600 évente fog nyerni.
A családban már 2x nyertünk autót, igaz van 21 db 10 ezres, 10 db 20 ezres, és 13 db 50 ezres vbetétkönyvünk.
2017 ben Opel Astrát nyertünk, 2016 ban meg Toyota Yarist.
Viszont van egy olyan ismerősöm is aki 2 db 10 ezressel nyert 1 Suzuki Swiftet 2010 körül
7es: Bizonyítsd mert nem hiszem. Az egesz átverés. Nem nyer senki, ahogy lottón sem. A naív emberek mind elhiszik. Aki azt állítja, hogy nyert az meg bizonyítani nem tudja.
Amúgy észrevettétek, hogy szinte csak 60al kezdődő betét könyvek nyernek? Elvétve van egy kettő másik csak nagyon ritkán. Tök érdekes... Már itt bukik az egész... De 60 al kezdődőt meg nem vehetsz ;)
Azért éri meg mondjuk minél nagyobb cimletet venni mert az annyiszor kerul bele a "kapba,, tehat ha 50.000 az 5x míg a 10.000ftos csak 1x
Nagyobb az esélyed.
Én már évekóta ezzel "jatszom,, vagy mondhatni teszem félre így a pénzem hisz oknincs kamat de pénzbe sem kerül ez nekem...mert ha szamlán lenne rakosgatva félre a pénz és egyszer egy nagyobb osszeget leszeretnék venni azt bizony keményen megfizettetnék velem...de igy csak gyüjtöm közbrn játszok és bármikor kivehetem a pénzem anélkül hogy tranzakciót fizettetnek ki velem. Legjobb dontés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!