Ti mennyi idő (hónap) alatt tudtok kigyűjteni egy használt autóravalót mondjuk ami kb.600. 000ft atiratással egyutt?
En Debrecenbe élek es kivancsi vagyok hogy Budapesten vagy videken kb.mennyi ido (honap) alatt tudjatok kigyujteni az autora a penzt?
18F
Ha melózok es alberletbe vagyok de szeretnek egy autot kb.mennyi ido alatt tudom kigyűjteni majd..?
Nektek hamar sikerült?
600-at kb 3-4 hónap alatt, ha nagyon sporolok, Budapest.
26f, szoftverfejlesztő.
600 rugót kb. 0,7 hónap alatt tudok félrerakni.
29/F, szoftvermérnök
2 hónap, 36F/e.v.főállásban, szezonálisan másodállásban 1 hónap.
De igaza van aki azt írta, nem ennek kéne a legfontosabbnak lennie.Mert utána meg félre tenni fogsz tudni nehezen sokkal fontosabb dolgokra, eladni meg töredék áron fogod tudni, a szervizköltségekkel növelt vételi árhoz képest.
Én az elsőt 2 éve vettem, úgy, hogy még jogsim sem volt, ( igaz 18 évesen én is jártam a használt autókereskedéseket nézelődve, mert volt 500.000 megtakarításom, ami rá 6 évvel az első házam önereje lett inkább ) de mivel tudja növelni a bevételeim, a költséget meg vállalkozáson belül leírom, így gyakorlatilag nem veszteséges a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!