Hány hónap alatt lehet összesporolni egy használt autóra?
Teljesen emberfüggő. Először a fizetés határozza meg mennyit adsz ki ételre, szükségletekre, a számlafizetés az ugyebár elsődleges, és ezek után amennyi marad azt szokták félretenni és abból vesznek ezt-azt.
Én 40-50ezrével spóroltam annak idején, függően a számláktól, ha volt 0-ás annak örültem, nyaranta a fűtéssel nem számolva 60e is megvolt.
Így is pár év volt mire összejött az autó ára.
Hát igen! Ez nagyban függ attól, hogy mennyi van a bevételi oldalon, mennyi van a kiadási oldalon és mennyit kellene félretenni.
Ez a Te esetedben (ennyi információ alapján) egészen pontosan X idő múlva lesz meg! :)
Ha A Ft a havi bevételed, B Ft a havi kiadásod és egy olyan autót akarsz venni, aminek C Ft az ára és D Ft-ot kell pluszba rákölteni (átírás, biztosítás, szervíz, stb.) akkor pontosan X hónap alatt.
Ahol X = (C+D)/(A-B)
Ó, bocs, ha van E Ft jelenlegi megtakarításod, akkor így módosul a képlet:
X = (C+D-E)/(A-B)
Ez már nem biztos, hogy megy diploma nélkül.
Van, akinek egyetlen heti fizetés, van, akinek akár több év...
Attól függ, mekkora a fizu és milyenek a vágyak. Van, aki messze anyagi lehetőségek fölött vágyik valamire és sokáig spórol rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!