Mennyibe kerül havonta egy autó fenntartása?
Most a benzinpénzen kívül.
Magyarország és Ausztria érdekelne. Használt autót vennék, még sosem volt autóm, tapasztaltakat kérdeznék.
Kb havi mennyi? A 2 országban
De nem a szervizelésre értem. Mert ha szerelni kell az megint más.
Adók? Biztosítás ha kötelező? Mennyi kb?
Nem mindegy a teljesítmény sem,mert egy 200LE autónak kb 60-70ezer az egy éves adója,mig egy 90LE autóé kb 10ezer.
Szóval semmi sem mindegy.
Havonta mennyi biztosítás kell?
Ausztriában infókat esetleg tud valaki?
Én ehhez nem értek sajnos, ezért akarom vhogy megérteni :D
20 éves vagyok amúgy.
korábban írtam le, hogy ÉVENTE 25-30 körül lesz a biztosítás így saccra, osztani meg gondolom tudsz 12-vel, de amúgy:
felmész a netrisk.hu vagy a biztosítás.hu-ra és végigjátszod a történetet, és kidobja mennyi lenne konkrétan a biztosítás neked
ez meg azt dobja ki, hogy a teljesítmény adó mennyi lesz szintén 1 ÉVRE:
egyik se lesz nagy összeg, ha még a műszakit is beleszámolod 2 évente 25 ezerrel akkor úgy kb 2 évre fizetsz 25+60+10 ezret, tehát kb 95e/2 év , tehát 45e/év, tehát kb 3-4e forint havonta, de egyiket sem havonta kell fizetni, a biztosítást lehet havonta, de úgy drágább, mintha 1 összegben fizetnéd ki
vagyis havi szinten kb 3-4 ezer körül jön ki a forgalomban tartás, ezen kívül már "csak" tankolni és szervizelni kell, meg persze legelőször megvenni, ha még nincs meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!