Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan van az,...

Szerintetek hogyan van az, hogy az egyik osztálytársam nagyon szegény, de csak úgy egyik napról a másikra vett magának egy zsír új iPhone 6s-t?

Figyelt kérdés

Eddig ha akármilyen kirándulásra kellett behozni a pénzt elég sokára hozta be, vagy nem jött kirándulásra mert nincs pénzük, pár számlával is elvannak maradva.

Elég jó haverom, de elképzelésem sincs, hogy honnan szerzi a pénzt. Már az anyja is kérdezte tőlem, hogy nem e tudom hogy a fia honnan szerzi a pénzt.

Felajánlotta az anyjának, hogy nem e kell pénz a tartozások kifizetésére, de az anyja addig nem fogadta el, mivel nem tudja honnan van a pénz. Erre a haver vett egy zsírúj pc-t és egy iphone 6s-t.

Nem lopott cuccok, mert az anyja is mondta hogy rendes számlája van mindkettőről.

Szerintetek honnan szerzi a pénzt? Diákmunkából nem hiszem, mert hétköznap suliban van, suli után meg hétvégente mindig velünk lóg.

2017. dec. 16. 18:29
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ja lemaradt hogy 17 éves
2017. dec. 16. 18:30
 2/14 anonim válasza:
36%
Miért nem kérdezed meg tőle?
2017. dec. 16. 18:30
 3/14 anonim ***** válasza:
53%
Lehet jött a tippmix vagy a kaparós.
2017. dec. 16. 18:35
 4/14 anonim ***** válasza:
48%

Kérdezd meg tőle.

De az is lehet, hogy évekig spórolta, dugdosta a kis pénzét amit kapott ajándékba vagy eladott pár dolgot.

Nem kell rögtön rosszra gondolni.

Magamról tudom, hogy gyerekként soha nem mentem osztálykirándulásokra mert pénzbe került, nem öltöztem divatosan, de mégis 18 éves koromban simán kitudtam bérelni egy kis garzont úgy, hogy előre kifizettem fél év albérleti díjat, és bőven maradt pénz kajára is.

Hogyan? 13 éves korom óta gyűjtögettem a kis pénzemet. Soha egy csokit nem vettem belőle. Van aki képes egy cél érdekében lemondani dolgokról, és spórolni.

2017. dec. 16. 18:36
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
jó haverság lehet, ha ezt se mered tőle megkérdezni...nyilván itt kell feltenni a kérdést, mert tök ismeretlenek előbb fogják tudni, mint az illetékes...
2017. dec. 16. 18:43
 6/14 anonim ***** válasza:
93%
Drogot arul, vagy a segget.
2017. dec. 16. 18:57
 7/14 anonim ***** válasza:
70%

Attól, hogy a cucc maga nem lopott ( https://www.youtube.com/watch?v=hwoVqSvm7tY ) attól a pénz még lehet illegális forrásból.

Innentől kezdve kérdezd meg tőle.

2017. dec. 16. 19:16
 8/14 anonim ***** válasza:
69%
Tökünk tudja
2017. dec. 16. 20:03
 9/14 anonim ***** válasza:
Bankot rabolt
2017. dec. 17. 01:02
 10/14 anonim ***** válasza:
70%
Fekteti anyukádat, ő meg cserében pénzeli, de neked pont ezért nem dicsekszik róla, mert igazi cimbid a gyerek és nem akarja, hogy apunak szólítsad!
2017. dec. 17. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!