Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyit fog csökkeni az...

Mennyit fog csökkeni az iphone 7 ára úgy másfél-2 év múlva?

Figyelt kérdés
Nagyjából félévvel ezelőtt vettem egy huawei p8 lite készüléket,de nem igazán vagyok vele elégedett,viszont még használható és jó állapotban van,de már romladozik.Arra gondoltam,hogy vennék egy sima natúr 32gb-s iphone 7-et aminek ha jól tudom 170k körül van az ára.Szeretnéü tudni,hogy másfél-2 éven belül mennyit fog csökkenni?
2017. okt. 7. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem azzal tudsz a legjobb becslést adni erre, ha megnézed, hogy az eddigi modellek esetén hogyan csökkent az ár ennyi idő alatt.
2017. okt. 7. 19:04
 2/3 anonim ***** válasza:
nem sokat csökkennek az iphone árak, max. ha használtan veszed, de 2 év múlva ez már gyakorlatilag lejárt modell lesz támogatás nélkül, kb. nem is lehet már majd kapni sem újonnan.
2017. okt. 7. 19:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de Xiaomi Mi A1 60 ezer és 2+ évig jön rá a gyári Google szoftver. 170 ezerért 32 GB-os (LOL?) lejárt modell kéne a ráknak.
2017. okt. 7. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!