IOS7, WTF!? Szegény Steve forog a sírjában.
Hogy jutott el oda az Apple hogy a windows8-ról és az androidról másol??? Eddig róluk másolt mindenki...
Egy idióta ez az új vezetéség, RIP STEVE!! :(
(én vagyok a legnagyobb Apple fanboy, mégis azt kell mondanom hogy a divatból "flatesített" ikonok kinézete egy RAKÁS SZ A R. (pedig Ive hardverben gyönyörűt alkot)
Nem kötekedni akarok félre ne értsd. De van akinek tetszik, van akinek nem. Semmi nem kötelező, nem kell frissíteni, vagy éppen nem kell tovább iPhonet használni. Ilyen egyszerű. ;)
Nem sok beleszólásunk van abba hogy milyen dizájnt alkoznak az apple cuccoknak.
Ja, végülis biztos vagyok benne a top cydiás tweak az "iOS 6 icon style pack" lesz.. Azt letöltve már nem lesz annyira rossz.
FUCK FLAT DESING!!!
Én szeretem a flat designt, de ez nem jön be, főleg a túl harsány színek miatt. Samsungból inkább kinézném ezt a sémát (GameCenter ikonja meg olyan ismerős, szerintem valami távol-keleti Smart TV-nek van hasonló logója).
Másolás meg... Mindenki másol, és ez nem is gond. iOS5 még Steve életében került kifejlesztésre, és a Notification Center megoldása ugye elég androidos, de szerencsére jól ki van az találva mindenütt.
Ahelyett, hogy itt fröcsögsz inkább tájékozódhatnál meg főleg gondolkodhatnál. Bár lehet, hogy a fanboyságod teljesen elvakít és az eszedet is elvette.
Ennek kb 10-20% köze van a végleges verzióhoz. Ez mindig is így volt, csak persze a fanboysághoz nem tartozik hozzá a tájékozódás. A rendszerek még rengeteget változnak a bemutatásuk után.
Ha tudnál gondolkodni, akkor belátnád, hogy miért adták ki. Azért bakker, hogy lehessen hozzá fejleszteni és teszteljék.
OMG, a sok "okos".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!