Mit tennétek ebben a helyzetben?
Nos én először is nem csodálkoznék, hogy a cég xarik a fejemre ha 2 hónaposan elmentél táppénzre...
Utána pedig besétálsz a helyi NAV kirendeltséghez és ott meg fogják neked mondani, hogy ki a munkáltatód, amennyiben be vagy jelentve. Ha van ügyfélkapu regisztrációd akkor ugyan ezt megtehed otthonról is, itt vannak a linkek:
Jaja persze mindenki az aki elhuz ugy, hogy meg nem is eszlelheto, hogy terhes. Legnagyobb kifogas a munkakeruloktol.
Amugy a nav is bezart feletek? Mert azt mondtam oda menj be, ne az ex munkahelyedre.
Kifogás? Te miről beszélsz ne haragudj? Van fogalmad mit jelent az ha valaki veszélyeztetett terhes?! Mutassak papírt arról hogy 6 hetesen ömlött belőlem a vér és a dokim milyen papírt állított ki? Nem tudom hogy nő vagy férfi vagy, de hasonló hozzá állást kívánok hozzád az emberek részéről. Ha elmondanám min mentem keresztül emiatt a mocskos munkahely miatt, térden állva könyörögnél a bocsánatért. Te szerencsétlen idióta.. törlöm a kérdést a sajátjaim közül, mert erre nem vagyok kíváncsi.
Beszéltem a NAV-al, arról is tudnék mesélni hogy a magyar állam hogy áll az emberekhez... de biztos megint én voltam a hülye amikor beadtam a felmondásomat és közölte a cégem hogy nem fog kijelenteni mert akkor megbünteti őket az OEP. Mert ezt megteheti, és én vagyok a hülye. Gratulálok neked is, gondolom hasonló mentalitással rendelkezel mint ennek a patkány cégnek a vezetői :D
Boldogabb karácsonyt neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!