Ethereum, bitcoin, monero? Melyikbe fektessek?
Figyelt kérdés
100k körül mit lenne érdemes venni? 1 ethereum és monero ilyen áron van. Vagy inkább menjen bitcoinba? Mit vártok a jövőtől?2017. dec. 7. 23:36
41/69 anonim válasza:
az a baj hogy 1% változás lényegében semmit se jelent.
42/69 anonim válasza:
Nézem a litecoint, már napok óta emelkedésbe kezdett.
Persze utólag vagyok én is okos.
Te amúgy hol nézted melyik grafikonon?
És hol javasolnál vásárlást?
43/69 anonim válasza:
Azért majd 1 év múlva is leírhatnátok a tapasztalatot h mekkora "profittal" tudtatok kiszállni ebből a hülyeségből.
44/69 anonim válasza:
Jujj, azért mert a portfólió írt valamit, rögtön be is dőlt a BTC :D Máris szólok a befektetőknek, hogy ne használják többet lol :D
A Bitcoin MÁR fizetőeszköz.
45/69 anonim válasza:
Bedőlt a bitcoin, nem is egyszer. Ha jól számolom, éppen 219-szer.
46/69 anonim válasza:
Nekem nincs Bitcoinom és egy darabig biztos nem is lesz úgy h én nem aggódóm és nem is örülök h ha bedől, csak annyit kértem h kb 1 év múlva térjünk vissza a témára.
47/69 anonim válasza:
A cikk amit belinkeltél, így kezdődik:
"A UBS Wealth Management nem hisz benne, hogy a bitcoin valaha törvényes fizetőeszköz lesz "
Eltévesztetted a rovatot haver, a hittel menj át a vallásos témák közé.
48/69 anonim válasza:
Mellesleg Deepweben fizetőeszköz, meg egy két helyen, de ez nem indokol ekkora árfolyam emelkedést és h széles kőrben elterjedtebb legyen se indokolja semmi. Miért jó a bitcoin és miért lesz majd elterjedt az egész világon fizetőeszközként ezt mond meg nekem.
49/69 anonim válasza:
Nekem sincs bitcoinom, mert eladtam mindet haszonnal:)))
50/69 anonim válasza:
Akkor magyarul te se vennél most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!