Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ethereum, bitcoin, monero?...

Ethereum, bitcoin, monero? Melyikbe fektessek?

Figyelt kérdés
100k körül mit lenne érdemes venni? 1 ethereum és monero ilyen áron van. Vagy inkább menjen bitcoinba? Mit vártok a jövőtől?

2017. dec. 7. 23:36
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
Miért vársz összeomlást, kedves utolsó?
2017. dec. 8. 13:46
 12/69 anonim ***** válasza:
Bitcoinba már nem mert elég kockázatos és már most elég drága 1 BTC. Az altcoinok felé érdemesebb fordulni. Az Ethereum reális választás lehet vagy a top 50 altcoin közül bármelyik. Úgyse tudjuk biztosan előre hogy melyikkel mi lesz. De még a Bitcoinnal kapcsolatban sem. Vagy nyersz vagy buksz. Szétszórtan több altcoinba is fektess egyszerre mert az biztosabb. Valamelyikből csak lesz haszon. Vagy legalább kijösz nullszaldóra rosszabb esetben.
2017. dec. 8. 15:01
 13/69 anonim ***** válasza:
25%

"Miért vársz összeomlást, kedves utolsó?"

Mert leveli békát reggelizett

2017. dec. 8. 23:33
 14/69 anonim válasza:

Vannak ígéretes még alacsonyabb értékű altcoinok. Kezdőként azt javasolnám, hogy piac kapitalizációját követő portfóliót állíts össze. Az első 20 coinból válogass.

Bitcoin (Ne most vegyél, valószinüleg korrigálódik szerintem 11000 dollárig vagy lejjebb)

Ethereum

Litecoin

NEO

Kisebb értékű coinok közül ezekbe fektettem, de valószinüleg ha valaki adna pénzt és azt mondaná, hogy fektessem be neki csak a fentebb említett coinok valamelyikébe tenném.

Kisebb értékű coinok, amibe befektettem:

Vertcoin

POWR Ledger

Cardano

ARK

2017. dec. 9. 00:09
 15/69 anonim ***** válasza:
Esetleg kryptomacskába.
2017. dec. 9. 08:20
 16/69 anonim ***** válasza:
0%
Hát csak akkor fektess ilyenbe ha kockázattűrő képességed a tippmix, lottó kategóriába van. Ez inkább szerencsejáték mint befektetés hisz a valóság az h nem tudod mit veszel, nincs mögötte semmi érték és igazából azt se lehet megtudni melyik hír lesz az ami miatt elkezdődnek a nagyobb eladások és esni kezd az árfolyam. Kiszámíthatatlan terület és jövőre még ráépítenek egy derivatív piacot is ami ki tudja mit fog csinálni. Én nem vennék ilyet mert nem lehet átlátni.
2017. dec. 9. 10:08
 17/69 anonim ***** válasza:

Többféle összegmegjelölés van:

A: jövedelem 1%-a folyamatos befektetése.

B: 10%.

C: annyi ami nem fáj ha elveszted.

D: annyi amennyinek az elvesztése nem okoz egzisztenciális megroppanást. De hogy mibe abban én se tudok tanácsot adni.

2017. dec. 9. 10:35
 18/69 A kérdező kommentje:
És valaki el tud indítani, hogy hogyan tudnék venni? :D Vagy valamilyen leírást adni? Én csak azért akarom, hogy legyen min izgulni, nézegetni, stb, nem kell nekem vágni, hogy "minek veszek, ha nem is értek hozzá".
2017. dec. 9. 10:36
 19/69 anonim ***** válasza:

Igen szívesen leírom amit tudok.

De kezdjük azzal, oké elindítani a vásárlásban, de előtte olvass utána a biztonságos tárolásnak.

Fontos hogy ezt elméletben tud másképp megeshet hogy sikerül ugyan vásárolnod de utána huss, volt nincs.

A kriptovaluták egyik alapigazsága, hogy ha odafigyelünk a biztonságra akkor nehezebben lopják el tőlünk, mint a készpénzt, ha nem akkor viszont könnyebben.

A másik nagy kérdés az adózás. Kevesen gondolják végig hogy ez a jövedelem adóköteles. Ebben is tudok némi tanácsot adni - hogy hogyan kell adózni. Adócsaláshoz azonban szintén nem tudok tanácsot adni.

Szóval összefoglalva: befektetési és adócsalási tanácsokat nem tudok adni, de technikai részleteket, hogy vásárolni hogyan lehet illetve adót hogyan lehet úgy fizetni hogy utána NAV ellenőrzéskor ne legyen bírság, ezt le tudom írni.

De nem győzöm hangsúlyozni, hogy befektetési tanácsokat nem tudok adni. Most kb. 14 000 dollár 1 db bitcoin, s nem zárható ki, hogy hetek alatt lemegy 4000 dollárra. S aki most befektet 100 000 Ft-ot annak ebben az esetben 30-40 ezer forintja marad... Persze felfele is mehet, de akár még lejjebb is, ezt senki se tudja, mindenki csak tippeli.

2017. dec. 9. 10:52
 20/69 anonim ***** válasza:

"Összeomlást. Láttad a chartját ezeknek (főként a bitcoinnak)?"

Az internet vagy bármely startup növekedésének chartját láttad?

2017. dec. 9. 11:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!