Mi lesz a Bitcoin sorsa amikor majd sorra jönnek az országok saját kriptopénzei?
A FED már gondolkodik a sajátján.
Beszakad a Bitcoin, mint a huzat, vagy túlél mint legelső, legismertebb über kriptovaluta?
Ellene szól, hogy FED hamarabb teszi hivatalossá a sajátját, mint ahogy minden ország jegybankja is törvényi szinten teheti hivatalossá a sajátját.
Magyarország miért nem lép ez ügyben?
December 18.-atol Amerika hivatalosan is elfogadja mint valuta es fizetoeszkoz.
A jegybankok is sorban hodalnak be nekik
"országok saját kriptopénzei"
Ez valami vicc akart lenni? LOL. A Bitcoin egyik fő lényege, hogy decentralizált, nem egy ország, nem egy központ felülgyeli.
Olvasgass többet, ráérsz utána nevetni.
"A kriptovaluták robbanásszerű elterjedése természetesen a jegybankokat is magával rántotta, egyre többet hallani arról, hogy különböző országok központi bankjai is eljátszadoznak azzal a gondolattal, hogy saját állami kriptovalutát bocsátanak ki. Az észtek már állítólag el is kezdtek dolgozni a projektet leíró whitepaperen, a hírek szerint az IMF is valamiféle IMF coin bevezetésén ügyködik, míg már gyakorlatilag tényként kezelhető, hogy Oroszországban hamarosan jön a kriptorubel."
igen de az nem ugyanaz lesz.
én is csinálhatnék 5 perc alatt gyakoritrollcoint...
"Olvasgass többet, ráérsz utána nevetni."
Azt a linket már olvastam korábban, 0 info van benne a témáról. A lényeg, hogy te úgy írtál erről a kérdésedben, mintha ez bármi alternatíva lenne a Bitcoinra. A kriptorubelt amúgy "nem lehet bányászni és államilag szabályozott lesz". Tehát semmi köze a Bitcoinhoz.
Ahogy már írták, az országok kriptovalutáinak, bár szerintem meg fognak jelenni, semmi értelme nem lesz, mivel pont a decentralizáltság az egész lényege. A "december 18 tól elfogadják mint hivatalos fizetőeszköz" szintén meredek volt. (December 18. tol a CME-nél lehet majd Bitcoin future-ökkel kereskedni, amennyire én tudom.)
Ezt a cikket tudom ajánlani hogyha valóban érdekel a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!