Hogyan lehet valakit kirúgatni a munkahelyéről?
Komoly cég az is, ahol a főnökök repedtsarkú ribik szavára adnak foglalkoztatási kérdésekben.
Én nem is bánnám, ha el kellene menni ilyen helyről.
Ahogy írod:
" és valamilyen mondvacsinált indokkal kirúgják az illetőt"
Ez is addig működik csak, amíg a dolgozók munkaügyi per keretén belül revansot nem vesznek.
Amíg ez nem válik "népszokássá", addig a legtöbb munkáltató azt csinál, amihez csak pofája van.
Statisztikai adat, hogy a munkavállalók kb. 85 %-a nem védi meg az érdekét bírósági úton.
Az én peremre azt mondta a bírósági titkár, hogy kb. 10-12 éve munkavállaló nem indított olyan jellegű pert a munkáltatója ellen, amilyet én indítottam. Döbbenten hallottam...
A volt munkahelyemen(óvoda) a portás:
A gyerekeket állandóan kontrollálja. Nem tudtunk tőle játszani.
Az öltözőben ácsorog szóval tartja a dolgozókat, gyerekeket. Kikapkodja a gyerekek kezéből a csomagjaikat,pattog.
Sikerült a munkatársakat ellenem hangolni.
Szinte megful az ember a túlzott kontrolltól.
A felesége ajánlotta be, aki az iskolában tanít. Megmondták,hogy ne szidd a portást,mert baj lesz.
Nem érdekli az óvónőkez,hogy beleszól a nevelők munkájába. " Nem baj az, csak téged zavar."
Egyébként a szülők is panaszkodtak rá.
Minden évben elsüti a vénember,hogy felmond. Volt jelentkező a helyére, nem tudom miért nem volt jó?!
Nem ovisok közé való, ha iskolaőrnek alkalmazzák a szemközti iskolába,még ok
Egy nagy tálca kaja üdítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!