Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Autót venni a legrosszabb...

Autót venni a legrosszabb befektetés?

Figyelt kérdés
Fizetsz rá egy csomó adót, egy csomó benzinpénzt, aztán 10 év múlva tizedannyit ér mint amennyiért vetted.

2017. nov. 29. 16:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én kocsim most 29évea tavaj vettem 300ezerért és csomoan amint meg tudták , hogy mingyárt 30 egy ralat lovét ajánlottak érte mert teljesen gyári patika állapotu azaz jó OT alap lenne , de én nem szándékozom el adni még majd max 10 év mulva akkor már azért nagyobb értéke lesz mint most
2017. nov. 30. 06:39
 12/12 anonim válasza:
Akkor sétálj. Ha új autót veszel akkor persze, hogy lemegy az ára. Ha veszel egy autót 800-ért, ami egy seat vagy skoda, vw akkor azt majd eltudod adni 10 év múlva is. A csomó adó egy 1.9 dízelnek mondjuk súlyadó ~10 kerekítve, nálam a biztosítás évente 35 ami semmi, illetve a benzin/gázolaj ami nem sok ennél. Aztán most számold össze az a fájdalmat amit átérzel mikor buszoznod kell egy 40 éves ikaruson, amin 40 fok van, klíma nélkül és félóránként jön. Sokszor zsúfolt, büdös nem magyar állampolgárokkal. Autóval odamész ahova akarsz, amikor akarsz, illetve még gyorsabb is sokkal.
2019. jún. 15. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!