Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mibe tudnék befektetni 1.300....

Mibe tudnék befektetni 1.300. 000 forintot, amit nagyon nehezen gyűjtöttem?

Figyelt kérdés

Kíméljenek olyan hozzászólásokkal, hogy "adjad nekem" meg hasonló színvonal...

Ennyit tudtam 2 év alatt összeszedni.

A nyugdíjas szüleimmel élek és lakást akartam venni eredetileg (azelőtt autót, de az is csak viszi alapból a pénzt), de plafonon az ingatlanárak, és inflálódik a bankban. Egyedül vagyok, 34 éves, a szakmámba (fizikai) már majdnem belerokkantam, mert rengeteg megrendelésem volt, van 1-2 fizikai bajom... Egy-két éve már életem sincs mert csak dolgoztam, ezért szeretnék valami hasznosat belőle mert ez sem megoldás, hogy gyűjtögetek 100 éves koromig...

#gyűjtés #spórolás #munkából pénz #befektetés;
2017. nov. 28. 09:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%

Gyujtogetnek meg 1-2 evig, es vennek egy lakast. Ebbol is lehet, de nem a legjobbat, belathatod.

Nem kell egybol elszorni, amint van.

2017. nov. 28. 09:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén? Én belenyugodtam, hogy a pénzt nem fogom tudni kamatoztatni. Ilyen nagyságrendű összegnél egyszerűen nincs olyan befektetési konstrukció, ami hasznot hozna. A Kun Mediátor Marcsikákkal meg inkább nem állnék szóba. Szóval én úgy vagyok vele, hogy igen, elinflálódik majd a pénzem, és kész. Nem fogok kapálózni ellene, mert még nagy kockázatú befektetés mellett is minimális lenne a haszon.

Persze akinek több tízmilliója vagy ennél is többje van, az vígan ingatlanspekulálhat, lakáskiadhat, akármi. De ha van pár misid, az nem alkalmas befektetésre. Vagy ha van valami ígéretes dolog, az szélhámosság.

2017. nov. 28. 09:35
 3/13 anonim ***** válasza:
62%

Ideje lenne élned kicsit, mielőtt megöregszel.

Fogd a pénzed, vegyél egy repülőjegyet valami távoli helyre (csak oda) és indulj el kicsit utazgatni!

Ha jól csinálod, ez a lóvé kitart 1-1,5 évig. Akkor legalább csináltál valami igazán jót az életedben.

És ki tudja hogyan térsz haza? Mi változik meg benned? Az biztos, hogy több leszel.

Ennél jobb befektetést nem tudok erre a pénzre.

2017. nov. 28. 09:37
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat! 1.)hozzászólás: Nos ha még 1-2 évig gyűjtök, lenne maximum 3 -4 millióm ha ilyen tempóval csinálom és öregszem, és fizikailag mégjobban lepukkanok...hát nem tudom...aztán tudok venni egy putrit. Egy öreg lepukkant fazon leszek egy putrival :-/ 2.) hozzászólás: ez szomorú, ezért tettem pont fel ezt a kérdést, így van.. 3.) hozzászóló: van benne valami, de rosszul is elsülhet: van egy ismerősöm 13milliót örökölt, elutazgatta, és most ő a világ legdepressziósabb embere 50 évesen. Szerinte be kellett volna fektetnie...
2017. nov. 28. 09:52
 5/13 anonim ***** válasza:
32%

Ez elég kis összeg olyan befektetéshez, melynél csak a pénz dolgozik.

Ebből a pénzből én a piacnak egy olyan szegmensére lépnék be, mely még járatlan terep. Eszközvásárlással, marketinggel, én erre költenék belőle. Mivel foglalkozol amúgy?

2017. nov. 28. 09:55
 6/13 anonim ***** válasza:
14%

De legalabb az a te sajat putrid. Nem elhetsz orokke alberletben meh szuloknel....

Kulonben ,nem 3 emeletes, 6 haloszobas csodapalotaban kell gondolkozni, hanem egy szereny, megis otthonos kis lakasban. Butorokat lehet venni hasznaltan, ahogy haztartasi gepeket is.

Itt vagy 30 folott , es nincs semmid, csak munkad. Jo ez?

Nem lenne jo egyszer mar HAZA menni? A sajatodba, amiert megdolgoztal? A fizikai allapot termszetes , hogy romlik a kor elore haladtaval... de attol dolgoznI KELL! Azt szeretned, hogy anyukadek szomszedjai gondoskodjanak rolad oregen, betegen?

2017. nov. 28. 10:06
 7/13 anonim ***** válasza:
37%
Próbálkozhatsz a tőzsdén. Jelenleg jók a gazdasági kilátások, így egy sima indexkövető befektetési jeggyel is elérhetsz 10-20 százalék hozamot egy év alatt. Természetesen erre semmilyen garancia nincs, veszteség is előfordulhat. Ha megismerkedsz a certifikátokkal, akkor az árfolyameséseken is nyerhetsz, lényegesen nagyobb hozamot is elérhetsz. De a tőzsde nagyon kockázatos terület, nem mindenkinek való.
2017. nov. 28. 10:31
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem évi 130-200 ezres hozamokra gondolt...

1,3 M Ft-ot más üzletbe kell fektetni. Ennyit nem érdemes egy hagyományos értelemben vett befektetésbe betolni.

2017. nov. 28. 11:16
 9/13 anonim ***** válasza:
51%
Mi a szakmád? Abban nem tudsz fejlődni, hogy jobban keress? 2 év alatt 1.3M az havi 50e forint megtakarítás...
2017. nov. 28. 11:26
 10/13 anonim ***** válasza:
26%
Önerőbe lakáshitelhez.
2017. nov. 28. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!