Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mibe tudnék befektetni 1.300....

Mibe tudnék befektetni 1.300. 000 forintot, amit nagyon nehezen gyűjtöttem?

Figyelt kérdés

Kíméljenek olyan hozzászólásokkal, hogy "adjad nekem" meg hasonló színvonal...

Ennyit tudtam 2 év alatt összeszedni.

A nyugdíjas szüleimmel élek és lakást akartam venni eredetileg (azelőtt autót, de az is csak viszi alapból a pénzt), de plafonon az ingatlanárak, és inflálódik a bankban. Egyedül vagyok, 34 éves, a szakmámba (fizikai) már majdnem belerokkantam, mert rengeteg megrendelésem volt, van 1-2 fizikai bajom... Egy-két éve már életem sincs mert csak dolgoztam, ezért szeretnék valami hasznosat belőle mert ez sem megoldás, hogy gyűjtögetek 100 éves koromig...

#gyűjtés #spórolás #munkából pénz #befektetés;
2017. nov. 28. 09:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Alapszabály, hogy legyen legalább hat hónapra elég megtakarításod, ez akkor is maradjon meg, ha lakást vennél. Gyanítom, hogy ez az összeg nem sokkal több annál, tehát először elraknám valahova könnyen hozzáférhető helyre a tartalékot, pl Cetelem megtakarítási számla ad 2% körül. Ezt a pénzt felejtsd el, hogy létezik, csak akkor nyúlj hozzá, ha tartós beteg leszel (amire a leírtak alapján van esély), vagy munkanélküli.

A maradékból leginkább tanulj ki valami olyat, amivel kevésbé megterhelő munkát találsz, mert nem sok értelme van gyűjtögetned, ha 40 éves korodra leszázalékolnak.

2017. nov. 28. 17:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Tudásba. Szereznék olyan (szellemi) tudást, amibe nem rokkanok bele, akár estin vagy levelezőn vagy egyéb tanfolyamokon. Vagy kiépítenék egy vállalkozást és szép lassan vennék fel egyre több szakembert magam "alá", akiket betanítok és nekem csak az ügyfelekkel kell foglalkoznom, esetleg felügyelnem a munkát.
2017. nov. 28. 20:05
 13/13 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=vgnlSwmUdQA

könnyen hozzáférhető helyre tedd el a felét (ha bármi gáz lenne legyen mihez nyúlnod) a többit pl kincstárjegybe.

Ez nagyon kis pénz ahhoz hogy kockára tedd valami "húdejó" befektetéssel

2017. nov. 29. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!