Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb minőségű...

Melyik a legjobb minőségű pénztárca (ami intenzív használat mellett is hosszú évekig bírja)?

Figyelt kérdés

Néztem a GY.K. kategóriákat, de nem tudtam, hol is tegyem föl ezt a kérdést.

A lényeg, hogy kb. olyan 10.000 Ft körüli árkategóriás prémium minőségű pénztárcákra gondolok, amik nem mennek szét 1-2 év után és bírják a gyűrődést. Tehát legyen bennük anyag bőven. Engem nem a márka, hanem a strapabírás érdekel, ezért pedig hajlandó vagyok megfizetni az árat.

Lényeg, hogy legyen strapabíró, az aprópénz ne készítse ki (férjenek el az érmék benne kényelmesen), legyen benne néhány extra zseb (pl. bankkártya, vagy egyéb - pl. mozijegy, bérlet vagy hasonló tárolására), és természetesen nézzen ki jól. Vagy férfi, vagy unisex kivitelezésben.

2017. nov. 5. 09:17
 1/1 12983476 ***** válasza:
100%
10 éve megvan a bőr parker pénztárcám. Kiválló anyag folyamatos használat ellenére egy apró szakadás sincs rajta. Kicsit talán kopott de azt hiszem ez 10 év után érthető.
2017. nov. 6. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!