Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha ebayen vettem egy dolgot,...

Ha ebayen vettem egy dolgot, és meg is érkezett, akkor visszakérhetem a pénzt?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy rendeltem 3 héttel ezelőtt egy 1000Ft-os pénztárcat ebayről, ami időben meg is érkezett. Mi van ha visszakérem a pénzemet az eladótól, mondván nem érkezett meg? Ő kap értesítést, ha megérkezik hozzám a termék?

2017. márc. 18. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
De rühellem, a magadfajta fillérbaszó, kis csalókat...
2017. márc. 18. 17:01
 2/6 A kérdező kommentje:
És ezt akár valaki nagyobb összegű dolgoknál is eljátszhatja?
2017. márc. 18. 17:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy ezt tényleg el akarom játszani, mert azért annyi van bennem is... :) De ha én el akarok valamit adni, akkor velem is megcsinálhatják pl ezt, nem?
2017. márc. 18. 17:04
 4/6 anonim ***** válasza:
72%

Nagyobb értékű árunál nem tudnál így csalni mert az eladó lekövethető csomagszállítással küldi el. Vagyis csak akkor kapod meg ha aláírod az elismervényt.

Kisebb összegeknél eltudod játszani, de mivel nem csak az eladót hanem a vásárlót is lehet értékelni, így benne lesz az értékelésedben, hogy az áru eltűnt, bár az eladó szerint megérkezett, de a vásárló visszakövetelte a pénzt, mondván nem kapta meg. Egy idő után, senki nem fog neked semmi eladni, mert rájönnek, hogy sokszor "tűnik el a csomag"

2017. márc. 18. 17:13
 5/6 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm!

Akkor hagyom az egészet, nem ér ennyit :)

2017. márc. 18. 17:19
 6/6 anonim válasza:
én még annyit kérdeznék h nem érkezett meg a 11ezres cuccom, az eladó visszaírt h a követés szerint megérkezett. nem is írtam alá semmit róla
2017. márc. 18. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!