CCC szandál egy használat után hordhatatlan, több sebből vérzik. Mit lehet tenni?
Hétvégén vásároltam a szandált, igaz, hogy nem volt olyan drága, de nem ezt várná az ember a vásárlás után. Hétfőn volt rajtam egyszer, ma reggel vettem volna fel, de mivel a szíj jóval vastagabb, mint a kapcsos rész, így a tartókapocs totálisan elgörbült. Délután visszavittem, mire közölték, hogy elküldik javításra. Az üzletben észrevettem, hogy az alsó talpbetétet is elengedte a ragasztás a széleken, illetve apró lyukacsok találhatók a betéten végig. Mutattam az eladónak, aki a lyukakat azzal magyarázta, hogy apró kavicsok okozták (ami vicces egy használat után úgy, hogy kb. 1 percet voltam benne az utcán betonon, az irodában pedig padlószőnyeg van), de beleírta a jegyzőkönyvbe a talpbetét ragasztását és cseréjét. Kértem az üzletvezetőtől a termék cseréjét, mivel hordani vettem, nem azért, hogy egy használat után a javításra várjak, de nem akarta kicserélni, azzal nyugtatott, hogy jobb minőségű anyagokkal javítanak.
Ilyen esetben mit lehet tenni? Nagy valószínűséggel botrányosan sz*r az egész lábbeli minősége, és feltehetően a későbbiekben is csak probléma lesz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!