Csomagautomatára rendeltem, most mit kell tennem?
Figyelt kérdés
Renedeltem egy webáruházból posta csomagautomatába, a küldeményazonosítót kaptam még a feladást követően e-mailben, ami alapján tudom is követni a csomagot. a követő szerint a csomagautomatában átvehető, viszont nem kaptam erről külön sms-t/emailt... és ez így normális, át tudom venni a telefonszámom megadásával, és az azonosítóval? vagy kell még kapnom valami kódot? vagy ez hogy megy pontosan? más településen van az automata, szóval nem szívesen mennék oda potyára. jaa igen, ha ez számít, akkor utánvéttel rendeltem. előre is köszönöm a segítséget. :)2017. nov. 3. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!