Teszvesz! Megérné számomra? (lent)
Figyelt kérdés
Elég ügyes kezem van, és szép karkötőket tudok csinálni(gyöngyből, csomózásból. stb...) Arra gonoldtam hogy csinálok sokfélét, és felrakom a teszveszre eladni.
Az anyagot kapom, a készítése nekem szórakozás. Tehát csak azt nem tudom hogy megérné-e. Nyilván nem többezerért raknám fel, hanem pár száz.(attól függ miből van, mennyire extra...)
Szerintetek megérné?
16/L
2010. máj. 30. 19:28
2/9 anonim 

válasza:

ha nem próbálod ki, nem fog kiderülni ;) (postakész borítékban olcsón tudnál karkötőket postázni)
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor most keményen belevágok a 'gyártásba'
Aztán meglátjuk mi lesz:)
Majd küldön linket, ha fent lesz, hogy megnézzétek:)
2010. máj. 30. 20:04
4/9 anonim válasza:
Szia!
Nevet kitudnál rakni ezzel a technikával?
5/9 A kérdező kommentje:
olyat még nem tudok csinálni:(
2010. máj. 30. 20:22
6/9 anonim válasza:
20:12-nek: tesóm tud csinálni, csomózottat.
7/9 anonim válasza:
Milyen a csomózott? Tudsz valamilyen képet linkelni? Nem muszáj hogy név legyen.
Kérdezőnek, köszi, és sok sikert!!
9/9 anonim válasza:
Húú ez szép. És mennyiért csinálna a tesód nekem egy karkötőt, amibe a keresztnevem beleteszi??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!