Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha eladtam egy terméket a...

Ha eladtam egy terméket a teszvesz-en, mi történik utána?

Figyelt kérdés

Értesítenem kell a teszveszt, hogy nem csak leütötték, hanem el is adtam, megkaptam a pénzt?

Hogy fizetek? Mert kérik a számlaszámot! Minek kérik?

Nem fizethetek postai csekken?

Ők küldenek csekket az összeggel vagy nekem kell intézni?

Nagyon fontos lenne ez nekem, köszönöm előre is a válaszokat!

2011. szept. 27. 08:22
 1/5 anonim ***** válasza:
A jutalékra gondolsz? De igen, lehet csekken is fizetni. Az oldaladon be lehet állítani, hogy átutalással vagy csekken akarod befizetni. Ha nem tudod hol kell, írd meg, segítek.
2011. szept. 27. 09:01
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, megtaláltam. Annyit mondj meg nekem még légyszives, hogy ha csekken fizetek, minek a számlaszám?

Illetve ők küldenek csekket? Vagy hogy történik ez?

Honnan tudom, mennyit kell fizetnem?

2011. szept. 27. 09:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Kapsz számlát majd, ezt nekem emailben is szokták küldeni. Fizetned csak akkor kell, ha:

"A számla és a részletes elszámolás kiküldésére akkor kerül sor, ha a regisztrált fizetnivalók nagyságrendje az adott felhasználó esetében eléri a bruttó 300,- Ft nagyságrendet."

A számládat megtudod nézni, ha van, a saját oldalaim-->beállítások-->számlázás-->számlázott tételek menüpont alatt.

Csekket, ha úgy van beállítva, akkor küldenek, de ez neked +200 forint.

A bankszámlaszámom én nem adtam meg, pedig én átutalással fizetek nekik mindig. Nem is kéri. Bár én már régebben regisztráltam.

2011. szept. 27. 10:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!!!!!
2011. szept. 27. 10:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen! :)
2011. szept. 27. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!