Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van valamilyen jogorvoslat...

Van valamilyen jogorvoslat számomra, vagy törődjek bele?

Figyelt kérdés
Könyvelőirodában dolgoztam, amig egy ügyfél ki nem rúgatott, mondva, hogy üzleti titkokat adtam ki és ezért a nyakára jár a NAV. Nem mondta meg, miket mondtam, meg kinek. Főnököm azonnali hatállyal felmondott. Passzív tp már nincs. Ti mit tennétek?
2011. aug. 16. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:
84%
Vagy megverném az ügyfelet, vagy feljelenteném becsületsértésért. Ha tényleg nem adtál ki semmilyen adatot (neki kell bebizonyítani, hogy adtál ki és nem neked hogy nem adtál) akkor még szép kártérítést is kaphatsz + kérheted hogy jogellenesen rúgtak ki, mivel nem volt alapja, vissza is kaphatod a helyed (bár én már nem mennék vissza).
2011. aug. 16. 16:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én sem szándékozom visszamenni ezek után, főleg h meg sem hallgatott a főnököm, csak ítélt...
2011. aug. 16. 17:00
 3/3 welee ***** válasza:

:) vannak komoly dolgok.

Ha tényleg adtál ki infot. akkor ne "vergődj"

mert feljelentenek ipari kémkedésért amiért többet kapnál mint egy autó lopásért.

ha viszont nem csináltál semmit akkor

rágalmazásért perelhetsz.

2011. aug. 24. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!