Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tesz-veszen vagy Vaterán...

Tesz-veszen vagy Vaterán érdemesebb eladni?

Figyelt kérdés
Hol, mennyi pénzbe kerül indítani egy aukciót és ha sikerül eladnom, melyiken mennyi jutalék jár nekik?
2010. máj. 30. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Vaterázok, teszveszre fel se regisztráltam. Vatera lényegesen jobb. AZ hogy a teszvesz mennyit kér azt ne mtudom de vatera 6% + feltöltési díj, és vateráát többen látogatják.
2010. máj. 30. 19:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

tesz kb 4! + feltöltési díj

amúgy, mit akarsz eladni, attól is függ, hova érdemes regizni

2010. máj. 30. 19:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
*4%
2010. máj. 30. 19:28
 4/7 anonim válasza:
76%
Ugyanaz a két cég vezetése,de a tesz vesz-en lényegesen olcsóbbak ugyanazok a temékek mint a vaterán.De viszont a vaterán több és általában jobb (sztem)minőségű cuccok vannak.A díjak ugyanazok.Én a gyerek kinőtt cuccait a tesz veszen,míg a komolyabb,pl;műszaki ,bútor,vagy a drágább dolgokat a vaterán árulom.
2010. máj. 30. 19:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen az eddigi válaszokat.

Én a teszveszen próbálkoztam eddig, de azt vettem észre, hoyg szinte csak száz forintokért vesznek dolgokat. Viszont nekem rengeteg olyan ruhám van ami szinte sosem volt rajtam és anno elég drágán vettem, így nem is szeretném pár száz forintért eladni. Elsősorban cipők, olyan ruhák amiket kaptam, de nem tetszett és nem használtam, vagy már meguntam. Akkor azt hiszem, megpróbálkozok a vaterával is. :)

2010. máj. 30. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:

ruhát a teszveszen fogod tudni jobban eladni, mivel ott a felhasználók több, mint 2/3-a nő....

de ahhoz, hogy jó árban el tudj adni valamit jó minőségű, mindent láttató képek és korrekt leírás kell

2010. jún. 3. 16:08
 7/7 anonim ***** válasza:

teszveszen nagyon sokan csak az 1 ft-os aukciókat figyelik

én is volt már ennyiért adtam el nagyon jó minőségű ruhát

de ennyiért inkább eltüzelem, 1-2 forintért nem adom a többit

2010. jún. 3. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!