Szerintetek illik segíteni a költöztető cégnek a dolgaim hordásában?
"... és gondolom a hátam mögött elhordtak mindennek."
És az téged érdekel?
Két hónapja költöztem, másik városba az addigi lakhelyemről. A költöztetők jöttek, felpakoltak, átvitték a másik városba, ott felvitték a holmit, még nagyjából el is rendezték úgy, ahogy kértem (persze nem komplett lakberendezésről van szó, de mivel egyedül élő nő vagyok, sejtették, hogy egyedül nem tudom majd egymáson átemelgetni a szekrényeket, ágyakat meg a többit). Nagyon rendesek voltak, nekem nem kellett cipekednem, minden benne volt az árban - ami nem volt a legdrágább a piacon. Semmi csúnya nézés, vagy hasonló.
Kimondottan korrektek, udvariasak voltak, ők mondták, hogy nem kell segítenem, őket ezért fizetik.
Szerintem ez a normális, ha te mást tapasztaltál, akkor nem túl szerencsésen választottál költöztetőket.
Én inkább a hazudozó és sutyerák megrendelőket utálom a belemből. Elköszön, hogy minden oké, köszöni szépen és utólag meg fikázódik a semmin.
Más.
A költöztetésben és a tulajdonosi részvételben nincsenek illemszabályok, csak az, hogy miben állapodtok meg.
Sok dologgal tud spórolni a tulaj. Pl parkolót biztosít, hogy ne kelljen időigényesen sokat sétálgatni a cuccokkal.
Kiüríti és körberagassza a szekrényeket, hogy ne mi, óradíjba csináljuk.
Bezsákolja, dobozolja a cuccait, hogy ne mi csináljuk óradíjban. A nagyon féltett cuccait maga viszi személykocsival. Ezekkel nem nekünk tesz szívességet, hanem magának spórol.
Mi szívesen becsomagoljuk a zoknijait és a bugyikáit is, csak drága lesz, mert ugyanazért a rakodói óradíjért fog ez is menni.
Üdv
Egy költöztető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!