Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek 2017-ben még...

Szerintetek 2017-ben még mindig csak kosztümben illik menni állásinterjúra?

Figyelt kérdés
Nem nagy cégről van szó. Kisebb intézménynél pályáztam meg irodai munkát. Viszont ma hívtak, hogy holnap be kellene mennem. És most kaptam észbe estére, hogy konkrétan ilyen interjúra való öltözetem nincs is(már ami jó lenne rám). Nem tudom hogy mostanában mi a szokás..nagyon kinéznek ha besétálok egy normális farmerban, és egy ingben?
2017. jún. 26. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Nem, csak olyasvalakit vesznek fel, aki képes alkalomhoz illően felöltözni.
2017. jún. 26. 20:05
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Én nem szoktam öltönyt húzni. Farmer, tiszta vasalt ing, tiszta cipő, oszt jónapot.
2017. jún. 26. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell kosztüm. Persze van olyan állás, ahol muszáj, de írod is, ez nem ilyen. Vmi csinosabb nyári ruha, vagy igazából bármilyen csinosabb ruha jó. Valami, ami nem egy tipikus hétköznapi, amiben nem ülsz le a gyerekkel a játszótéren homokozni, hogy mégis lássák, hogy felvettél vmi "alkalomhoz illő ruhát". A farmer nekem nem ez a kategória.
2017. jún. 26. 21:06
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

Nem kell kosztüm, de azért egy normális anyagú (vékony szövet vagy műszálas nadrág vagy szoknya) és egy blúz lenne az ideális.

Mindennek megvan a maga helye, ideje - azért mégse a közértbe mész... :-)

"Kedvencem": múlt héten az érettségi vizsgára beállított a fiam egyik osztálytársa egy CSUPA FOLT és SZAKADÁS világoskék FARMERBEN. Egyszerűen nem engedték vizsgázni, közölték: ha hazamegy átöltözni, érettségizhet, ha nem, akkor nem érettségizhet (hazament, átöltözött :-) )

2017. jún. 26. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Esetleg nincs időd előtte elmenni, venni valami alkalomhoz illőt? Én azt tenném, ha nem korán kell menni.
2017. jún. 26. 22:31
 6/7 anonim ***** válasza:

A kosztüm lehet hogy túlzás, de a farmer a másik véglet.

Egy szoknya+blúz vagy nyári ruha ami nem spagettipántos.

2017. jún. 26. 22:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Megoldódott, reggel gyorsan tettem kitérőt és beugrottam egy üzletbe. Sikeresen zárult az interjú is. Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2017. jún. 27. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!