Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 3 próbanapért "illik" fizetést...

3 próbanapért "illik" fizetést adni még ha nem is lenne nekik muszáj?

Figyelt kérdés
3 próbanapban egyeztünk meg és majd beleszámolják az első havi fizumba. Azonban nem készült róla semmi papír, jogilag mintha ott sem lettem volna. Én ezt elfogadtam mert minden jól ment addig, hogy közölték hogy változnak a munkafeltételek ami nekem nem igazán szimpi. Rögtön ezután pedig kaptam egy lehetőséget egy másik helyen. Még ha nem is kötelesek adni szóvá tudom ezt tenni?
2017. ápr. 26. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:
96%
A próbanapot a jog nem ismeri. Ilyesmibe csak örök vesztesek mennek bele. Mivel semmi nincs leírva, ezért semmilyen követeléssel nem élhetsz a cég felé.
2017. ápr. 26. 20:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
De igen, a "próbanapot" is kötelesek kifizetni, ugyanis jogilag olyan nincs is, hogy próbanap. Próbaidő van de arra is jár bér és munkaszerződés!
2017. ápr. 26. 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Be kellett jelenteniük a NAV-hoz a próbanapok idejére is, nem lehet el sumákolni, de ez persze függ attól is, hogy hol, kinél voltál, valaki korrekt, valaki nem.
2017. ápr. 26. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!