Tanacsot kerek, kihez fordulhatok kezessegem ugyevel kapcsolatban?
Felesegkent 17eve alairtam felelotlen tudatlansaggal egy papirt, amirol kiderult,hogy kezesseget vallaltam soha ki nem fizetheto hiteltartozasra. Alairaskor meg jol mukodo vallalkozashoz adtam a nevemet, at se gondolva, hogy ebbol tragedia lehet. Korbetartozas es maffia ugy reven a kiadott nagy tetelu aru erteke nem jott vissza a nagy ceg fele a Kft.hiteltartozasa megmaradt.A csaladunk szethullott, mindent elvittek. Nekem van fizetesem, a kezesseg miatt tolem vonjak a penzt. A volt ferjemnek nincs munkaja 17eve, tole nem vonnak.Belebololondultam, depresszioval kuzdok, kiltatastalanul probalok elni abban a tudatban, hogy ha megerem a nyugdijas kort, abbol is vonjak a kezesseget. 17 eve fizetek. Becsaptak a csaladot, megloptak aztan eltuntek.Birosagon se foglalkoztak az uggyel. Jogaszra semmire nincs penzem. Barati alapon mondta regen egy ugyved, hogy meg kell tanulni ezzel elni. Nekem nem megy
de vannak gyerekeim es egyaltalan.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!